ჯანჯაფილის ჩაის რეცეპტი: ხსნის ქვებს, ასუფთავებს ღვიძლს და კლავს გადაგვარებულ უჯრედებს!
შედეგით ნამდვილად გაოცდებით!
ჯანჯაფილი საოცარი მცენარეა ანთების საწინააღმდეგო, ანტიპარაზიტული, ანტივირუსული და ანტიბაქტერიული თვისებებით. იგი ითვლება ჯანსაღ და ძლიერ საკვებად, რომელსაც შეუძლია გააუმჯობესოს თქვენი საერთო ჯანმრთელობა და განკურნოს მრავალი დაავადება, მათ შორის კიბოც კი.
ჯანჯაფილი მდიდარია C ვიტამინით, მაგნიუმით და სხვა მინერალებით. მას შეუძლია გააძლიეროს თქვენი იმუნური სისტემა, გააუმჯობესოს საჭმლის მონელება, გაათავისუფლოს ტკივილი და განკურნოს მრავალი სხვა დაავადება. ის ინფექციების საწინააღმდეგო უძველესი საშუალებაა და საუკუნეების განმავლობაში გამოიყენებოდა ღვიძლის გასაწმენდად.
მისი ფესვისგან სარგებელის მისაღებად, შეგიძლიათ დაიწყოთ ჯანჯაფილის ჩაის დალევა ყოველდღე. ჩაის აქვს შესანიშნავი გამათბობელი თვისებები, რაც გააუმჯობესებს სისხლის მიმოქცევას, უზრუნველყოფს ორგანიზმს ჟანგბადითა და საკვები ნივთიერებებით, მოგიხსნით თავის ტკივილს, კუნთების ტკივილს, ასუფთავებს ღვიძლს, ხსნის თირკმელებში კენჭებს და ამცირებს ინსულტის რისკს
აი, როგორ უნდა მოამზადოთ ჭიქა ჯანჯაფილის ჩაი:
¼ ჩაის კოვზი ჯანჯაფილი, ¼ ჩაის კოვზი კურკუმა
ქოქოსის რძე, ორგანული თაფლი, წყალი
მომზადება: ჯერ წყალი აადუღეთ, შემდეგ დაამატეთ ჯანჯაფილი და კურკუმა და კვლავ ადუღეთ ჩაი 10 წუთის განმავლობაში. ბოლოს გადაწურეთ, ჩაი გაგრილეთ, შემდეგ დაუმატეთ თაფლი და ქოქოსის რძე და მიირთვით ჭიქა ჯანჯაფილის ჩაი.