ფეიხოა არა მხოლოდ გემრიელი, არამედ ჯანსაღიცაა.
ფეიხოას ნაყოფის გამოყენებისას არსებობს გარკვეული წინააღმდეგობა გემოსა და სარგებელს შორის.
ფაქტია, რომ ნაყოფის კანი, პრინციპში, საკვებია და, უფრო მეტიც, ძალიან სასარგებლო, რადგან ის შეიცავს ფენოლურ ნაერთებს, როგორიცაა კატექინები და ლეიკოანტოციანინები, ბიოლოგიურად აქტიური ნივთიერებები, რომლებიც ძლიერი ანტიოქსიდანტებია, რომლებიც კიბოს პრევენციას უწყობს ხელს. მაგრამ ტორტის, შემკვრელი გემოს მქონე კანი აფუჭებს პროდუქტის გემოს.
ხოლო ხილის შიგთავსიდა შეგიძლიათ ბევრი გემრიელი კერძის მომზადება: ეს არის სალათები, ხორცის სოუსები, სხვადასხვა ნამცხვრები. განსაკუთრებით გემრიელია ფეიხოას მურაბა. ხოლო უმარტივესი გზაა ფეიხოას ხორცსაკეპ მანქანაში გატარება და შაქრით დაფარვა (შეფარდებით: 0,7-1 კგ შაქარი 1 კგ ფეიხოაზე და ოთახის ტემპერატურაზე შენახვის შემთხვევაში 2 კგ-მდე შაქარი) . ეს „უმი“ მურაბა ძალიან სასარგებლოა იმუნიტეტის ასამაღლებლად.
გირჩევთ დაიმახსოვროთ ან გააზიაროთ ეს ინფორმაცია, რადგან არ დაგავიწყეთ და საჭირო დროს, როცა ფეიხოა ხელმისაწვდომი იქნება მაშინვე გამოიყენოთ მისი სარგებელი!
გაუფრთხილდით ორგანიზმის სიჯანსაღეს თან მაშინ როდესაც ეს ასეთი მარტივი და ხელმისაწვდომია!!