შემოდგომის დელიკატესი - დაშაქრული გოგრა!! შეინახეთ ეს ინფორმაცია. .
გოგრის გადარჩენის გზა ტკბილეულის გემრიელ და ჯანსაღ ალტერნატივად!
მალე დადგება შემოდგომაც და მასთან ერთად ბევრი სხვადასხვა ბოსტნეული, მათ შორის გოგრაც იქნება ხელმისაწვდომი! ყველა სასარგებლო თვისებასა და ვიტამინს არ ჩამოვთვლი. ჩვენ ყველას გვსმენია ეს არაერთხელ მაინც. თქვენს ყურადღებას მივმართავ არა მხოლოდ ამ ბოსტნეულის შენარჩუნების საშუალებას, არამედ ტკბილეულის ძალიან გემრიელი და ჯანსაღი ალტერნატივისკენ. როგორც ყოველთვის, ყველაფერი ძალიან მარტივია მინიმალური დროით და შრომით.
მობრძანდით!
ინგრედიენტები:
2 კგ გოგრა ან ყაბაყი, 0,5 კგ შაქარი, 1 ლიმონი, 1 ფორთოხალი
მომზადების მეთოდი:
გოგრა/ყაბაყი გამოაცალეთ კანიდან, დაჭერით ნაჭრებად. არც ისე სქელი და გრძელი. 5 მმ - 10 მმ.
თასში ჩაყარეთ შაქარი, ლიმონი და ფორთოხალი. ისინიც დავჭრათ ნაჭრებად, ცედრასთან ერთად. გააჩერეთ ასე 12 საათის განმავლობაში.
შემდეგ მიიყვანეთ ადუღებამდე და კვლავ დატოვეთ 12 საათის განმავლობაში. დაუბრუნდით ადუღებას. ბოლოს გავაციოთ. შემდეგ გადაწურეთ წვენი (სხვათა შორის, შეგიძლიათ დალიოთ წყლით განზავებული) და მასა საფენზე გადაიტანეთ და გააშრეთ.
თუ კარგად არ გამოშრება, შედგით ღუმელში 100-160 გრადუსზე!