მოამზადეთ ჯანჯაფილი ართრიტის, ქოლესტერინისა და სისხლში შაქრის შესამცირებლად - ძველად გამოცდილი გზით!
წარმოუდგენელი საშუალება დაავადებების უზარმაზარი სიისთვის!
ჯანჯაფილი მსოფლიოში ერთ-ერთი ყველაზე ჯანსაღი და პოპულარული სანელებელია და ტრადიციულად გამოიყენება ინდურ და აზიურ სამზარეულოში.
მას გამოყენების ფართო სპექტრი აქვს და განსაკუთრებით ეფექტურია გაციების, გრიპის, ხველების, ართრიტისა და კუჭის დაავადებების დროს. გარდა ამისა, ჯანჯაფილი ხსნის ზურგისა და კუნთების ტკივილს, აქვეითებს ქოლესტერინს და სისხლში შაქრის მაღალ დონეს.
არაერთმა კვლევამ დაადასტურა, რომ ეს სანელებელი დიდ დახმარებას უწევს დეგენერაციული ან რევმატოიდული ართრიტის და ქრონიკული ტკივილის დროსაც. ჯანჯაფილი ასევე ასტიმულირებს სისხლის მიმოქცევას.
ინგრედიენტები:
- 200 გრამი ჯანჯაფილი (გაფცქვნილი და წვრილად დაჭრილი)
- 50 მლ ლაიმის წვენი
- 1/2 ჭიქა წყალი
- 50 გრ ნატურალური თაფლი
- 450 მლ წყალი
მომზადების მეთოდი:
ქვაბში წყალი უნდა ადუღოთ და შემდგომ დაუმატოთ ჯანჯაფილი.
მოხარშეთ დაბალ ცეცხლზე 5 წუთის განმავლობაში, შემდეგ გადმოდგით ცეცხლიდან და გააჩერეთ 20 წუთი გასაცივებლად.
ცალკე თასში ჩაასხით სიროფიც.
ნახევარი ჭიქა ჯანჯაფილის წყალი შეურიეთ ნახევარ ჭიქა ცქრიალა წყალს და დაუმატეთ ლაიმის წვენი და ორგანული თაფლი, რომ დაატკბოთ.
კარგად აურიეთ და მიირთვით!
საშუალება რომელიც ეფექტურობით წლებია გამოირჩევა და არარ ერთი კმაყოფილი მომხმარებელი ჰყავს! ახლა დროა თქვენც სცადოთ.
ჯანმრთელობას გისურვებთ!