vap.ge

ხახვს მდუღარე წყალს ვასხამ და შემდეგ მის ნახარშს ვსვამ! უკვე 1 წელია სისხლში შაქრის დონე ნორმაშია

"ხახვს მდუღარე წყალს ვასხამ და შემდეგ მის ნახარშს ვსვამ! უკვე 1 წელია სისხლში შაქრის დონე ნორმაშია"

კარგად მოგეხსენებათ სისხლში გლუკოზის დონის მატება დღესდღეობით მთელი მსოფლიოს მასშტაბით მილიონობით ადამიანს აწუხებს, ეს ყველაფერი კი ცხოვრების თანამედროვე სტილის შედეგია. პრობლემას დროულად უნდა მივაქციოთ ყურადღება და აუცილებლად მივიღოთ შესაბამისი ზომები, რათა ის გაცილებით რთულ ფორმაში არ გადაიზარდოს

გაგაცნობთ რახდება ორგანიზმში შაქრის დონის მატების შედეგად: ამდროს მთელი ორგანიზმი იწამლება, ზიანდება გულის კუნთები, თვალები, სისხლძარღვები და ნერვული სისტემაც კი. ხოლო როდესაც მდგომარეობა უფრო და უფრო მძიმდება, რაღა თქმა უნდა ამ დროს მხოლოდ საკვებ რაციონში ცვლილებების შეტანა ვერაფერს ვეღარ გვიშველის, საჭირო ხდება უფრო ძირეული მკურნალობა

ამიტომაც ჩვენი რჩევა იქნება, რომ როდესაც ანალიზების საფუძველზე თუნდაც მცირეოდენ ცვლილებას შენიშნავთ ორგანიზმში , მაშინვე დაიწყოთ მკურნალობა და პრობლემა დასაწყისშივე მოაგვაროთ. ამ დროს კი რაღა თქმა უნდა ფასდაუდებელი საშუალებაა ხალხური რეცეპტების გამოყენება, რომლებიც დროის მიერაა დადასტურებულია

მოდით დავიწყოთ მოხარშლი ხახვის წარმოუდგენელი ეფექტის განხილვა: 

თითოეულ ჩვენგანს ალბათ არაერთხელ მაინც სმენია ამ ბსოტნეულის სასარგებლო თვისებების შესახებ, თუმცა სამკურნალო მიზნებისთვის, ამ კონკრეტულ შემთხვევაში სისხლში შაქრის დონის დასარეგულირებლად, გამოდგება არა მხოლოდ ნედლი ნაყოფი, არამედ მისი ნახარშიც კი.

საჭირო ინგრედიენტები: 

მომზადებისა და გამოყენების წესი უმარივესია: 

თავდაპირველად 3 კილოგრამი ხახვი გაყავით 10 თანაბარ ნაწილად (300-300 გრამი). ყოველ ახალ დღეს დაგჭირდებათ ერთი ნაწილი.

შემდგომ უკვე დაიწყეთ მათი გასუფთავება კანისგან და კარგად დააუქცმაცეთ ხახვის 1 ნაწილი. დაქუცმაცებული ბოსტნეული გადაიტანეთ ჭურჭელში, დაასხით 250 მლ წყალი და მიიყვანეთ დუღილამდე. დაახლოებით უნდა ხარშოთ 8-10 წუთის განმავლობაში.

დათქმული დროის გასვლის შემდგომ გადმოდგით ნახარში ცეცხლიდან და დაელოდეთ მის გაგრილებას. ჩვენ უშუალოდ ნახარში გვჭირდება, ხოლო მოხარშული ხახვი შეგიძლიათ გამოიყენოთ სხვა მიზნებისთვის ( მაგ: თაფლთან ერთდ ხველის დროს მიირთვით)

რაც შეეხება მიღებულ სითხეს, ის გაყავით 3 თანაბარ ნაწილად და მიიღეთ დღეში 3-ჯერ ჭამამდე 30 წუთით ადრე.

აღნიშნული კურსის ხანგრძლივობა – 10 დღეა. ნახარში ყოველთვის აუცილებლად უნდა იყოს ახლადმომზადებული. როდესაც 1 კურსს ჩაიტარებთ, აუცილებელია მის გამეორებამდე მინიმუმ რამდენიმე თვიანი შესვენების გაკეთება.

აღნიშნული ეფექტი მართლაც საკმაოდ ეფექტურია, 10 დღიანი კურსის შედეგად სასიამოვნოდ გაოცებულნი დარჩებით!

Facebook კომენტარები
Exit mobile version