გიზიარებთ ტიბეტელი ბერების ხანგძლივობის საიდუმლოს, რომელიც ჩვენს სუპერმარკეტებში თეთრებად ფასობს!
თქვენ თუ გსმენიათ ტიბეტელი ბერების შესახებ?
მართალია, მათი სამზარეულო არც თუ ისე მრავალფეროვანია, თუმცა მთავარი ისაა, რომ მათში მავნეს ვერაფერს ვერ წააწყდებით. ხოლო გარდა ვარჯიშებისა და მედიტაციისა მათი ჯანმრთელობა საკვეითაცაა განპირობებული
წარმოგიდგენთ ქერის ბურღულს – პროდუქტს, რომელიც ტიბეტელი ბერების ყოველდღიური რაციონის განუყოფელ ნაწილს წარმოადგენს.
ახლა კი გაგაცნობთ ქერის სარგებლიანობის შესახებ: ის სასარგებლო მკვებავი ნივთიერებების ერთ-ერთი უდიდესი ბუნებრივი წყაროა, რომელსაც დადებითი გავლენა აქვს მთელ ორგანიზმზე. მოცემული პროდუქტი მდიდარია ნივთიერებებით, რომლებიც აუცილებელია ჩვენი ორგანიზმის სრულფასოვანი განვითარებისთვის, აღდგენითი პროცესებისთვის და კარგი ჯანმრთელობისთვის.
ითვლება რომ სწორედ ქერია ის ერთადერთი პროდუქტი, რომელიც აკმაყოფილებს ორგანიზმის აბსოლუტურად ყველა მოთხოვნას და აჯერებს მას სასარგებლო ვიტამინებითა და მინერალებით, გვავსებს ენერგიით, ამსუბუქებს სხეულს და კარგია გონებისთვისაც.
გაეცანით ქერის ფაფის მომზადების წესს:
ამისათვის თავდაპირველად აიღეთ ერთი ჩაის ჭიქა ქერის მარცვლები და ოდნავ მობრაწეთ თუჯის ტაფაზე. მარცვლებმა უნდა მიიღოს მოოქროსფრო შეფერილობა.
ხოლო სანამ მარცვლები მოიხალება, ამავდროულად უნდა აადუღოთ 2 ჩაის ჭიქა წყალი. მოხალული მარცვლები მოათავსეთ კერამიკის ღრმა ჭურჭელში და დაასხით ადუღებული წყალი.
ამის შემდგომ როდესაც უკვე მზად იქნება, ჩაამატეთ მცირე რაოდენობით კარაქი და ან სხვა რომელიმე ცხიმი.
სულ ესაა, ერთ -ერთი ყველაზე ჯანსაღი და ამავროულად უმარტივესად მოსამზადებელი საუზმეც მზადაა!
მიირთვით ეს ფაფა ყოველდღიურად, ხოლო გარკვეული რეგულარული მიღებების შემდგომ თქვენ თავადვე შენიშნავთ, ორგანიზმი როგორ გაჯანსაღდება