თუ ლიმონს გაყინავთ დიაბეტს და სიმსუქნეს დაივიწყებთ! ამ საიდუმლო იარაღის გამოცდა ნამდვილად ღირს
გირჩევთ გამოიყენეთ პრაქტიკაში ჩვენი რჩევები, რათა მაქსიმალურად შეიგრძნოთ ლიმნის უპირატესობები
ლიმნის კანი შეიცავს 10 ჯერ მეტ ვიტამინს, ვიდრე მისი წვენი! ლიმნის ცედრა ძალიან სასარგებლოა როგორც ჯანმრთელობისთვის ასევე ყოფაცხოვრებაში. მეცნიერთა ბოლოდროინდელმა კვლევებმა დაამტკიცა, რომ ლიმნის კანი სხვადასხვა სერიოზული დაავადების პროფილაქტიკისთვისაც კარგი საშუალებაა.
გაყინული ლიმონი:
მოათავსეთ გარეცხილი ლიმონი საყინულეში რამდენიმე საათით, ხოლო შემდეგ გახეხეთ. შეგიძლიათ გამოიყენოთ არა მარტო ლიმნის კანი, არამედ რბილობიც და კურკებიც კი.
მისი დამატება ასევე შეგიძლიათ ნებისმიერ კერძში. ამით თქვენ უფრო მეტად გააგემრიელებთ სხვადასხვა საწებელს,სალათებს, წვნიანს, თევზეულსა და ხორციან კერძებს.
იცოდით ისიც, რომ ლიმნის კანი ანეიტრალებს მავნე უჯრედებს და ორგანიზმიდან გამოაქვს მავნე ტოქსიკური ნივთიერებები. ამიტომ ხშირად გვირჩევენ, მივიღოთ ლიმონი, როგორც პროფილაქტიკური საშუალება, რომელიც ეხმარება ორგანიზმს მუშაობის ნებისმიერი შეფერხების დაძლევაში.
ლიმონი გვეხმარება ნებისმიერ საყოფაცხოვრებო სირთულესთან გამკლავებაში. მისი წვენი აღიავებს სახის კანს და კარგად წმენდს სხვადასხვა სახის ზედაპირს. ასევე ცედრა ასუფთავებს ჰაერს და განდევნის მწერებს.
ლიმნის კანის არა მარტო გაყინვა შეგიძლიათ, არამედ გახმობაც. ათქვიფეთ იგი ბლენდერით და გააკეთეთ ლიმნის პუდრი. ასეთი ფხვნილი განსაქუთრებულ არომატს მისცემს გამომცხვარ პროდუქტს. ასევე შეგიძლიათ დაუმატოთ ფაფებს, სალათებს, ჩაის და ყავას.
თუ ლიმნის ფხვნილს შევურევთ შაქარს, მივიღებთ საოცარ ლიმნის შაქარს. მას სასწაული არომატი აქვს.
ლიმნის ცედრის ღეჭვა რეკომენდებულია საჭმლის მონელებისა,ჭამის მადის დაქვეითებისას და ნივთიერებათა ცვლის გაუმჯობესებისთვის, ნაღვლის ბუშტის კარგი მუშაობისთვის. ამასთან ცედრა აქრობს ანთებას. თუ ყელის ტკივლი გაწუხებთ, სასწრაფოდ ჩაღეჭეთ ცედრის პატარა ნაჭერი. მაშინვე უკეთ იგრძნობთ თავს.
ასევე აუცილებლად უამბეთ თქვენ ახლობლებს გაყინული ლიმნის სარგებელზე!.