vap.ge

შეჭამეთ გოგრა უმად და ნახავთ, რა დაემართება თქვენს ორგანიზმს! შედეგი შოკში ჩაგაგდებთ!

რატომ უნდა მიირთვათ უმი გოგრა: საოცარი სამკურნალო თვისებების მქონე ბოსტნეული!

ცნობილია ფაქტია, რომ უმი გოგრა მეტად გემრიელი და სასარგებლოა, ვიდრე მოხარშული ან გამომცხვარი.


უმი გოგრის მიღება ნებადართულია დღეში 0,5 კგ-მდე, ხოლო მოხარშული ან გამომცხვარი – 2 კგ-მდე. ნედლი გოგრა ინარჩუნებს ბევრად უფრო მნიშვნელოვან ვიტამინს, ამიტომ უფრო სასარგებლოა.

უმი გოგრის კოქტეილის ინგრედიენტები:

გოგრა და სტაფილო:

მომზადების წესი:

დაჭერით გოგრა წვრილ ნაჭრებად და დაუმატეთ მსხვილ სახეხზე გახეხილი სტაფილო, შემდეგ ეს მასა მოათავსეთ ბლენდერში და დაასხით იოგურტი, დააბლენდერეთ. სურვილისამებრ დაამატეთ თაფლი, დარიჩინი ან კურკუმა.

გოგრა + ფორთოხალი:

ინგრედიენტები: 

მომზადების წესი:

გოგრა, ფორთოხალი და ჩირი დავჭრათ კუბიკებად, ყველაფერი მოვათავსოთ ბლენდერში და კარგად ავთქვიფოთ. ბოლოს მოვაყაროთ დარიჩინი.

გოგრა + კოჭა:

ინგრედიენტები:

მომზადების წესი:

ბანანი და გოგრა დავჭრათ კუბიკებად, მოვათავსოთ ბლენდერში, დავამატოთ კოჭა და ყველაფერი კარგად ავთქვიფოთ. მზა კოქტეილს დაუმატეთ თაფლი, დარიჩინი და დაფქული ნუში.

გოგრა + შვრიის ფაფა:

ინგრედიენტები:

მომზადების წესი:

გოგრა დავჭრათ პატარა ნაჭრებად, მოვათავსოთ ბლენდერში, შემდეგ დავუმატოთ შვრიის ფაფა, თაფლი, დარიჩინი და რძე. დააბლენდერეთ, რომ მიიღოთ ბლანტი მასა.

არ დაგავიწყდეთ გაუზიაროთ ეს სასარგებლო სტატია მეგობრებს!

აუცილებლად სანახავი:ლიმონის კანის 10 სასარგებლო თვისება – რა დაავადებებს კურნავს ლიმონის ცედრა

Facebook კომენტარები
Exit mobile version