ჩაი, რომელიც ამცირებს დაავადებების განვითარებას! წარმატებით გამოიყენება 50 წლის განმავლობაში. აი, როგორ მოვამზადოთ ის ..
წარმოუდგენლად სასარგებლოა!
Essiac ფართოდ გახდა ცნობილი იმუნური სისტემის სტიმულირებისა და ორგანიზმის დეტოქსიკაციის შესანიშნავი უნარით. ბევრი ადამიანი, ვინც რეგულარულად სვამს Essiac ჩაის, აღნიშნავს, რომ უფრო ჯანმრთელია ნაკლები გაციებისა და გრიპის დროს. უბრალო, იაფფასიანი ოთხი მწვანილის ჩაი, რომელიც კურნავს კიბოს?
Essiac-ის წარმოშობა:
ამბობენ, რომ ესესის ჩაი იყო უძველესი რეცეპტი, რომელსაც ამზადებდნენ ოჯიბვეს ტომები ძირძველი ამერიკელებისგან, რომლებიც ცხოვრობენ კანადისა და ჩრდილოეთ შეერთებული შტატების ნაწილებში. მას ერქვა "ოჯიბვას სიცოცხლის ჩაი"
Essiac ჩაი კანადაში 1920-იანი წლების დასაწყისში შემოიტანეს. 50 წელზე მეტი ხნის განმავლობაში, თავმდაბალი მედდა რენე კეისი წარმატებით იყენებდა ჩაის მრავალი კიბოს პაციენტის სამკურნალოდ თავის კლინიკაში ტორონტოს ჩრდილოეთით მდებარე პატარა კანადურ სოფელ ბრეისბრიჯში.
ყველაზე მნიშვნელოვანი დანამატი, რომელიც ყველამ უნდა მიიღოს ყოველდღიურად
შედგება ოთხი ძირითადი მწვანილისგან, რომლებიც იზრდება ონტარიოს უდაბნოში, კანადა.
როგორ მუშაობს Essiac ჩაი?
ის ახდენს ორგანიზმის დეტოქსიკაციას, ესხმის კიბოს უჯრედებს და აძლიერებს იმუნურ სისტემას ძლიერი ანტიოქსიდანტებით. ბურდოკის ფესვი არის Essiac ჩაის მთავარი ინგრედიენტი და მდიდარია ანტიოქსიდანტი ანტრაქინონით, რომელიც დადასტურებულია, რომ ამცირებს უჯრედულ მუტაციებს და ხელს უშლის სიმსივნის ზრდას. დაიწერა რამდენიმე შემთხვევის კვლევა, სადაც ნათქვამია, რომ ესიაკის ჩაი დაეხმარა სიმსივნის ზომისა და სიმპტომების სიმძიმის რეგრესიის დანახვას. ამ პაციენტებს აწუხებდათ კიბოს სხვადასხვა ფორმები, მათ შორის საშვილოსნოს, პროსტატის და ნაწლავების , ასევე კანის ზედაპირზე არსებული სიმსივნეები.
ხელნაკეთი ჩაის ინგრედიენტები:
* 6 1/2 ჭიქა ბურდოკის ფესვი (დაჭრილი)
* 0,45 კგ ცხვრის მჟავე (ფხვნილი)
* 1/4 ფუნტი თელას ქერქი (ფხვნილი)
* 30 გრ თურქული რევანდის ფესვი (ფხვნილი)
როგორ მოვამზადოთ ესიაკის ჩაი:
ოთხივე მწვანილი კარგად აურიეთ, შეინახეთ მჭიდროდ დახურულ მინის ჭურჭელში სინათლისგან მოშორებით, ერთი ლიტრი ჩაისთვის საჭიროა 30 გრამი მცენარეული ნაზავი.
საჭირო რაოდენობის წყალი მიიყვანეთ ადუღებამდე ფოლადის ან თუჯის ქვაბში, ადუღეთ 15 წუთის განმავლობაში, შემდეგ დააფარეთ თავსახური და გააჩერეთ 12 საათი.
მეორე დღეს გააცხელეთ წყალი, მაგრამ არ აადუღოთ. შემდეგ გადაწურეთ.
ჩაასხით დალუქულ მინის ან კერამიკულ ჭურჭელში და შედგით მაცივარში. გამოიყენეთ მითითებების მიხედვით (დაატკბეთ თაფლით ან ნატურალური შაქრით გემოვნებისდა მიხედვით)