სრულყოფილად გავწმინდოთ ღვიძლი და სისიხლი ჭარხლის ელექსირის დახმარებით!

436

სრულყოფილად გავწმინდოთ ღვიძლი და სისიხლი ჭარხლის ელექსირის დახმარებით!

ალბათ არა ერთხელ გსმენიათ, რომ ჭარხალი ერთ ერთი ყველაზე სასარგებლო ბოსტნეულია. მეტსაც გეტყვით მისი სასარგებლო თვისებების წყალობით შეგვიძლია ეფექტურად გავწმინდოთ ღვიძლი და მთლიანი სისხლძარღვები

არა ერთი წარმატებული გამოცდილების შემდგომ ჩვენ გირჩევთ, რომ ეს წვენი, როგორც მინიმუმ, კვირაში 1–2–ჯერ დალიოთ. ხოლო უკვე ერთ თვეში საჭმლის მონელების პრობლემები დაგავიწყდებათ და პიგმენტური ლაქებიც შემცირდება!

ელექსირის უპირატესობა ორგანიზმის გასაწმენდად:

აქვე გვინდა გითხრათ, რომ ელექსირი ორგანიზმის გაწმენდის გარდა უჯრედებს ძალიან კარგად ატენიანებს. ხოლო ამ სასმელის შემადგენლობაში არსებული სხვა ინგრედიენტები ჭარხლის გემოს აბალანსებენ. სასმელს იმდენად მიმზიდველი არომატი და ფერი აქვს, რომ ყველას მისი დალევა მოუნდება.

„ჭარხალი ანტიოქსიდანტების შესანიშნავი წყაროა, რომელიც საჭმლის მონელებას არეგულირებს. იგი ეფექტურად წმენდს ღვიძლს და ორგანიზმიდან ტოქსინებს გამოდევნის. ჭარხლის ფოთლები საკვებად ვარგისია, ამასთან ბეტა კაროტინებით განსაკუთრებით მდიდარია“

უჯრედისი, კალიუმი, ფოსფორი, რკინა, მაგნიუმი, A, B და C ვიტამინები, ბეტა კაროტინი, ბეტა ციანინი, ფოლიუმის მჟავა – ეს მკვებავი ნივთიერებების, ვიტამინების და მინერალების მცირე ნაწილია, რომელთაც ჭარხალი და მისი ფოთლები შეიცავს.

ალბათ ისიც გსმენიათ, რომ ჭარხალი ორსულებისთვის განსაკუთრებით სასარგებლოა, რადგან B ვიტამინს და რკინას შეიცავს. ორსულობის დროს უჯრედების ზრდის სტიმულაციას და რკინის მარაგის შევსებას ხელს უწყობს.

მაშ როგორ მოვამზადოთ ეს გასაოცარი ელექსირი:

ელექსირი ღვიძლისთვის შესანიშნავი საშუალებაა. სისხლს წმენდს და სხვადასხვა ფორმის დაავადებასაც აფერხებს

მის მოსამზადებლად საჭირო ინგრედიენტებია:

  • 1/3 ჭიქა დაჭრილი ჭარხალი
  • 1/2 ჭიქა დაჭრილი სტაფილო
  • 1 პატარა კიტრი (ახალი ან გაყინული), 1 ვაშლი, 1/4 ჩ/კ ახალი გახეხილი კოჭის ფესვი
  • 4 ახალი ჭარხლის ფოთოლი (სურვილის მიხედვით), ცოტა ლიმონის წვენი (სურვილის მიხედვით)

მოსამზადებლად კი საჭიროა, რომ ყველა ინგრედიენტი ბლენდერის ჭიქაში მოათავსეთ, 200-250 მლ წყალი დაასხათ და დააქუცმაცოთ.

რჩევა: სასურველია, ჭამამდე 30 წუთით ადრე, მომზადებისთანავე დალიოთ.

Facebook კომენტარები