მინიმალური ინგრედიენტებით უმარტივესი და უგემრიელესი შოკოლადის ნამცხვარი

1893

ამ რეცეპტით ნამცხვარი ცხვება 3 წუთში მიკროტალღურ ღუმელში. თუკი ჩვეულებრივ ღუმელში გსურთ გამოცხობა, 180 გრადუსზე 30-40 წუთი დასჭირდება.

ინგრედიენტები

  • ფქვილი – 220 გ
  • კაკაო – 30 გ
  • გამაფხვიერებელი – 10 გ
  • შაქარი – 130 გ
  • ზეთი – 100 მლ
  • თბილი წყალი – 300 მლ
მინანქარი
  • შოკოლადი – 150 გ
  • ზეთი – 3-4 სკ
  • მიწისთხილი
მომზადების წესები

ფქვილი, კაკაო და გამაფხვიერებელი გაცერით, დაუმატეთ შაქარი, ზეთი და თბილი წყალი. კარგად გათქვიფეთ.

ეს მასა გადაიტანეთ ცხიმწასმულ ფორმაში (ჩვენთან 16X26 სმ) და მოათავსეთ მიკროტალღურ ღუმელში მაქსიმალურ ტემპერატურაზე 3 წუთით.

გამომცხვარ ბისკვიტს თავი გადაუსწორეთ და მოასხით მინანქარი (შოკოლადი გაადნეთ, დაუმატეთ ზეთი და კარგად ამოურიეთ, სურვილისამებრ დაუმატეთ მიწისთხილი).

გემრიელად მიირთვით!

Facebook კომენტარები