მას ღმერთის კურთხევას ეძახიან! რადგან კურნავს დიაბეტს, არტერიულ წნევას და უძილობას..

23077

მას ღმერთის კურთხევას ეძახიან! რადგან კურნავს დიაბეტს, არტერიულ წნევას და უძილობას..

სასწაული ჩაი!

დღესდღეობით სულ უფრო და უფრო მეტი ადამიანი იტანჯება სხვადასხვა დაავადებით. მათ შორის შეიძლება აღინიშნოს არტერიული წნევა, დიაბეტი, უძილობა, ქოლესტერინი და ა.შ.

მიუხედავად იმისა, რომ უცნობია, რა იწვევს ამ მდგომარეობებს ჩვენ ვიცით ის, რომ ყველას გვინდა მათი აღმოფხვრა.

სწორედ ამიტომაც დღეს გვინდა მოგითხროთ ბუნებრივი საშუალების შესახებ, რომელიც ძალიან ეფექტურია სხვადასხვა დაავადებებთან საბრძოლველად. ეს არის მცენარის ფოთოლი, რომლის შოვნაც თითქმის ყველგან შეგვიძლია და ამასთანავე ის საკმაოდ ბევრ სარგებელს მოგვიტანს ჯანმრთელობისთვის. რაღა თქმა უნდა საუბარი გვაქვს დაფნის ფოთოლზე.

ცნობილია, რომ დაფნის ფოთოლი ძალიან კარგია სუნელისთვის. თუმცა, მას აქვს დამატებითი გამოყენება ჯანდაცვის სფეროშიც. ის სავსეა ვიტამინებითა და მინერალებით, რომლებიც აუცილებელია ჩვენი ჯანმრთელობისთვის.

გარდა ამისა, ამ ფოთოლს აქვს ძალიან კარგი თვისებები გარკვეულ დაავადებებთან საბრძოლველად. სხვათა შორის ის გვეხმარება არტერიული წნევის, დიაბეტის, უძილობის, ქოლესტერინის წინააღმდეგ ბრძოლაში და ა.შ. თუმცა ამ ფოთოლს კიდევ ბევრი სარგებელი აქვს. დღეს ამ სტატიაში რამდენიმე მათგანზე ვისაუბრებთ.

დაფნის ფოთლის სარგებელი:

როგორც ვთქვით, დაფნის ფოთოლი, როგორც ცნობილია, ძალიან კარგი ინგრედიენტია საკვების არომატიზებისთვის. თუმცა, ის კიდევ სხვა ბევრ სარგებელს გვთავაზობს ბუნებრივ მედიცინაში. სამწუხაროდ, ცოტამ თუ იცის დაფნის ეს პოტენციალი.

სხვა საკითხებთან ერთად, დაფნის ფოთოლი ძალიან კარგია შემდეგი პირობების წინააღმდეგ საბრძოლველად:

ებრძვის უძილობას, დეპრესია, ინფექციებს, ენერგიის ნაკლებობას, ცისტიტს

პრემენსტრუალური სიმპტომებს, თავის ტკივილს, ართრიტს, ოტიტს, ასვე მუცლის ტკივილს და Სითხის შეკავებას.

საინტერესოა და როგორ მივიღოთ ამ საოცარი საშუალების სარგებელი სრულად?

ამისათვის საჭიროა მოამზადოთ დაფნის ფოთლის ჩაი, რომლისთვისაც დაგჭირდებათ შემდეგი უმარტივესი რეცეტი

– დაფნის ფოთოლი (30 გ) და წყალი.

მომზადებისა და გამოყენების წესი:

ჯერ წყალი უნდა გააცხელოთ ადუღებამდე. შემდეგ ვამატებთ დაფნის ფოთოლს და ვაცხელებთ რამდენიმე წუთის განმავლობაში. შემდეგ გამორთეთ ცეცხლი, დააფარეთ თავსახური და გააცივეთ. ბოლოს ნარევს გავფილტრავთ და მიირთმევთ.

ეს ჩაი უნდა მიირთვათ ყოველ დილით უზმოზე და ღამით ძილის წინ. თუ გსურთ გემოვნური თვისებების გაუმჯობესება, შეგიძლიათ გამოიყენოთ ნებისმიერი ბუნებრივი დამატკბობელი. თუმცა ყოველთვის უკეთესი იქნება, თუ ჩაის არ დაატკბობთ.

Facebook კომენტარები