როგორ მოვამზადოთ საუკეთესო ხელნაკეთი ვაშლის ძმარი
ეს ხრიკი აუცილებლად მოგეწონებათ!
ამ სტატიაში განვიხილავთ როგორ მოვამზადოთ სახლში ვაშლის სიდრი ძმარი. პროდუქტი, რომელიც გარკვეული პერიოდის განმავლობაში დიდი პოპულარობით სარგებლობდა მთელ მსოფლიოში თავისი უდავო გემოს გამო და გახდა ყველაზე ხშირად გამოყენებული ინგრედიენტი გასახდომი სასმელების, რეცეპტების და თუნდაც ბუნებრივი საშუალებების წარმოებაში.
როგორ მოვამზადოთ საკუთარი ვაშლის ძმარი?
ეს ძმარი გახდა ერთ-ერთი ყველაზე შეუცვლელი ინგრედიენტი მრავალი რეცეპტის შემუშავებაში, განსაკუთრებით სალათებისთვის.
საჭირო ინგრედიენტები: დიდი მინის კონტეინერი
1 კილოგრამი ვაშლი; ლიტრა ნახევარი მინერალური წყალი
3 კოვზი შაქარი, ქსოვილის ნაჭერიმომზადების მეთოდი:
გარეცხეთ და კარგად გაასუფთავეთ ვაშლი და დაჭერით პატარა ნაჭრებად. მოათავსეთ შუშის კონტეინერში შაქართან და წყალთან ერთად.
შემდგომ კონტეინერი დაფარეთ ქსოვილის ნაჭრით და დაამაგრეთ იგი რეზინით.
დატოვე ეს წამალი ბნელ ადგილას 15-დან 26 გრადუს ცელსიუსამდე 5 ან 6 კვირის განმავლობაში.
ამ დროის გასვლის შემდეგ კი ვაშლი დადუღდება და შეგიძლიათ გადაწუროთ ცალკე. ჩაასხით სხვა შუშის ქილაში და გააჩერეთ კიდევ სამი დღე. ამ პერიოდის გასვლის შემდგომ შეგიძლიათ გამოიყენოთ.
თუ მოგეწონათ ეს გასაოცარი ხრიკი, არ დაგავიწყდეთ გაუზიაროთ ეს ინფორმაცია თქვენს მეგობრებს, რათა მათაც შეძლონ საკუთარი ხელნაკეთი ძმრის დამზადება.