ნიორი და ღვინო: ძლიერი ბუნებრივი საშუალება, რომელიც მკურნალობს 100-ზე მეტ დაავადებას. ისწავლეთ მისი მომზადება!

1030

ნიორი და ღვინო: ძლიერი ბუნებრივი საშუალება, რომელიც მკურნალობს 100-ზე მეტ დაავადებას. ისწავლეთ მისი მომზადება!

შედეგით გაოცდებით!

ებრძოლეთ ყველა სახის დაავადებას და იყავით ჯანმრთელი რაც შეიძლება დიდხანს, სწორედ ამისთვის დღეს შემოგთავაზებთ ძლიერ წამალს, რომელსაც შეუძლია 100 დაავადების განკურნებაც კი. საუბარია ნივრისა და წითელი ღვინის კომბინაციაზე.

ორივე ინგრედიენტს აქვს ძლიერი სამკურნალო თვისებები, რაც სასარგებლოა სხეულისთვის.

როდესაც ნიორს და ღვინოს ვურევთ და ყოველდღიურად ვსვამთ ამ ნარევს, ეს საშუალება აძლიერებენ მათ თითოეულ სამკურნალო თვისებას და ებრძვის ყველა სახის დაავადებას, რაც შესაძლოა ორგანიზმს აწუხებდეს.

ნიორით და წითელ ღვინოსთან ერთად სამკურნალო პროდუქტის მომზადებისა და გამოყენების ფორმა:

– 12 კბილი ნიორი უნდა აიღოთ, გაფცქვნათ და დაჭრათ 4 ნაწილად.
– ამ პროცესის დასრულების შემდეგ მოათავსეთ შუშის ჭურჭელში ჰერმეტულად დახურულ მდგომარეობაში და დაასხით ნახევარი ლიტრი წითელი ღვინო.
– ამ ეტაპის დასასრულს, შეინახეთ წამლის ფლაკონი გრილ ადგილას, სადაც მზის შუქზე წვდომა იქნება მინიმუმ 2 კვირის განმავლობაში.

ყოველდღე უნდა შეანჯღრიოთ კონტეინერი ისე, რომ მაცერაციის დროს ორივე ინგრედიენტის სამკურნალო თვისებები შეერწყას ერთმანეთს. დაყენებული დროის გასვლის შემდეგ გაწურეთ პროდუქტი და ჩაასხით სხვა ბოთლში თავდახურულ მდგომარეობაში, ხოლო ამჯერად უნდა იყოს მუქი კონტეინერი.

წამალი უნდა მიიღოთ დღეში 3 სუფრის კოვზი ჭამამდე ერთი თვის განმავლობაში.

ნივრის სამკურნალო თვისებები:

ნიორს, მიუხედავად სუნისა, რომელიც ბევრს არ მოსწონს, აქვს მთელი რიგი თერაპიული თვისებები, რომლებიც ძალიან სასარგებლოა ორგანიზმისთვის, მათ შორის შეიძლება ვისაუბროთ ანთების საწინააღმდეგო, ანტისეპტიკურ, ბაქტერიციდულ და გამწმენდ თვისებებზე.

როდესაც ნიორს მოვიხმართ, ამით ჩვენ ვაწვდით ორგანიზმს ყველა ზემოთ ჩამოთვლილ საკვებ ნივთიერებას და, თავის მხრივ ეს ხელს უწყობს ჩვენი ორგანოების გამართულ ფუნქციონირებასაც.

წითელი ღვინის სამკურნალო თვისებები:

ეს ძლიერი სითხე არა მხოლოდ შესანიშნავი გემოს ალკოჰოლური სასმელია, არამედ გამოიყენება გულ-სისხლძარღვთა ჯანმრთელობის გასაუმჯობესებლად. ეს გამოწვეულია ღვინოში არსებული ანტიოქსიდანტების რაოდენობით. ზომიერად მიღებისას მას შეუძლია აკონტროლოს არტერიული წნევა და გაასუფთავოს არტერიების კედლები, ასე რომ თქვენ თავიდან აიცილებთ ვენებში ობსტრუქციას და დაარეგულირებთ გულისცემასაც.

თუ წითელ ღვინოს ნიორს შეურევთ, შედეგად თქვენ გარანტირებული გაქვთ გულ-სისხლძარღვთა ჯანმრთელობის გაუმჯობესება. ასევე, გარდა ამისა, დარწმუნებული იყავით, რომ  ტრიგლიცერიდები, ქოლესტერინი და გლუკოზა სრულიად სტაბილურ დონეზე შეგინარჩუნდებათ.

Facebook კომენტარები