შემოდგომის დელიკატესი – დაშაქრული გოგრა!! შეინახეთ ეს ინფორმაცია. .

787

შემოდგომის დელიკატესი – დაშაქრული გოგრა!! შეინახეთ ეს ინფორმაცია. .

გოგრის გადარჩენის გზა ტკბილეულის გემრიელ და ჯანსაღ ალტერნატივად!

მალე დადგება შემოდგომაც და მასთან ერთად ბევრი სხვადასხვა ბოსტნეული, მათ შორის გოგრაც იქნება ხელმისაწვდომი! ყველა სასარგებლო თვისებასა და ვიტამინს არ ჩამოვთვლი. ჩვენ ყველას გვსმენია ეს არაერთხელ მაინც. თქვენს ყურადღებას მივმართავ არა მხოლოდ ამ ბოსტნეულის შენარჩუნების საშუალებას, არამედ ტკბილეულის ძალიან გემრიელი და ჯანსაღი ალტერნატივისკენ. როგორც ყოველთვის, ყველაფერი ძალიან მარტივია მინიმალური დროით და შრომით.

მობრძანდით!შეიძლება ჩანდეს, რომ ეს პროცესი შრომატევადი იქნება, მაგრად არა, არა და არა – ყველაფერი მარტივი და საკმარისად სწრაფია. თუ გოგრა ადვილად იჭრება, მაშინ ამის გაკეთება შეგიძლიათ ნახევარ საათშიც კი და მხოლოდ 12 საათის შემდეგ მზად იქნება ყველაფერი.

ინგრედიენტები:

2 კგ გოგრა ან ყაბაყი, 0,5 კგ შაქარი, 1 ლიმონი, 1 ფორთოხალი

მომზადების მეთოდი:

გოგრა/ყაბაყი გამოაცალეთ კანიდან, დაჭერით ნაჭრებად. არც ისე სქელი და გრძელი. 5 მმ – 10 მმ.

თასში ჩაყარეთ შაქარი, ლიმონი და ფორთოხალი. ისინიც დავჭრათ ნაჭრებად, ცედრასთან ერთად. გააჩერეთ ასე 12 საათის განმავლობაში.

შემდეგ მიიყვანეთ ადუღებამდე და კვლავ დატოვეთ 12 საათის განმავლობაში. დაუბრუნდით ადუღებას. ბოლოს გავაციოთ. შემდეგ გადაწურეთ წვენი (სხვათა შორის, შეგიძლიათ დალიოთ წყლით განზავებული) და მასა საფენზე გადაიტანეთ და გააშრეთ.

თუ კარგად არ გამოშრება, შედგით ღუმელში 100-160 გრადუსზე!

Facebook კომენტარები