უგემრიელესი ატმის ჯემი ზამთვრისთვის

1740

ინგრედიენტები

  • მზა ატამი - 1 კგ
  • შაქარი - 0.8 გ
  • ცხელი წყალი - 150 მლ

მომზადების წესები

გათლილი და კურკაგამოცლილი ატამი დავჭრათ პატარა ნაჭრებად, მოვათავსოთ ემალის ჯამში, დავაყაროთ 2 ჭიქა შაქარი, დავაფაროთ თავი და გავაჩეროთ 3-4 საათი. შემდეგ დავდგათ დაბალ ცეცხლზე. როცა დუღილს დაიწყებს, დავასხათ ცხელი წყალი, დავაყაროთ დარჩენილი შაქარი და ვხარშოთ ვიდრე მზად არ იქნება.

Facebook კომენტარები

ფრენის კომპენსაცია
ფრენის კომპენსაცია