უგემრიელესი ატმის ჯემი ზამთვრისთვის

1643

ინგრედიენტები

  • მზა ატამი – 1 კგ
  • შაქარი – 0.8 გ
  • ცხელი წყალი – 150 მლ

მომზადების წესები

გათლილი და კურკაგამოცლილი ატამი დავჭრათ პატარა ნაჭრებად, მოვათავსოთ ემალის ჯამში, დავაყაროთ 2 ჭიქა შაქარი, დავაფაროთ თავი და გავაჩეროთ 3-4 საათი. შემდეგ დავდგათ დაბალ ცეცხლზე. როცა დუღილს დაიწყებს, დავასხათ ცხელი წყალი, დავაყაროთ დარჩენილი შაქარი და ვხარშოთ ვიდრე მზად არ იქნება.

Facebook კომენტარები