ამ ბუნებრივ საშუალებას შეუძლია აღადგინოს ფარისებრი ჯირკვალი, ნაღვლის ბუშტი და დაგეხმაროთ შეკრულობასთან ბრძოლაში!
მას ნამდვილად საოცარი თვისებები აქვს!
ბოლოკი ერთ-ერთი ყველაზე ხშირად გამოყენებული ბოსტნეულია, არა მხოლოდ როგორც ჯანსაღი კერძებისა და რეცეპტების დანამატი, არამედ მისი ჯანმრთელობის წარმოუდგენელი სარგებლიანობის გამო.
ბოლოკი დაგეხმარებათ მრავალი დაავადების მკურნალობაში, აუმჯობესებს საერთო ჯანმრთელობას, კანის მდგომარეობას, ებრძვის საჭმლის მონელებასაც, ასევე კარგი საშუალებაა კანის ქსოვილების გაახალგაზრდავებას და ტოქსინების გამოდევნისთვის ჩვენი ორგანიზმიდან. გარდა ამისა, ბოლოკი ხელს უწყობს ღვიძლის ფუნქციის გაუმჯობესებას და ნაღვლის ბუშტში კენჭების დაშლას, ანთების საწინააღმდეგოდ და სინუსიტის შემსუბუქებისას.ბოლოკი დატვირთულია ანტიოქსიდანტური თვისებებით, ასევე C ვიტამინით, რაც იმას ნიშნავს, რომ ისინი შეიცავს ძალიან მნიშვნელოვან საკვებ ნივთიერებებს, რომლებიც სასარგებლოა ჩვენი სხეულისა და ჯანმრთელობისთვის.
რეცეპტი:
ბოლოკი სასწაულებს ახდენს შეკრულობასთან ბრძოლაში და არეგულირებს ნაწლავის ფლორას თირკმელებში კენჭბის დაშლით და მთელი ორგანიზმის დეტოქსიკაციის გზით. ის ასევე მდიდარია ბოჭკოებით, რაც იდეალურია ქოლესტერინის და გაჯერებული ცხიმების შეწოვის სტიმულირებისთვის, რომლებიც ჩვეულებრივ გვხვდება გადამუშავებულ საკვებში.
გარდა ამისა, იოდის მაღალ დოზებთან შერწყმისას, ბოლოკი ხელს შეუწყობს ფარისებრი ჯირკვლის ფუნქციის დარეგულირებას, ამიტომ ჩვენ გირჩევთ, რომ ჩართოთ იგი თქვენს ყოველდღიურ საკვებ რაციონში.
საჭირო ინგრედიენტები:
- 4 ბოლოკი
- 1 წილი ჯანჯაფილი
- 4 ს.კ თაფლი
- წვენი 4 ლიმონისგან
- ½ ჭიქა წყალი
უბრალოდ აურიეთ ყველა ზემოთ ჩამოთვლილი ინგრედიენტი ბლენდერში, სანამ არ მიიღებთ სქელ მასას.
ამის შემდეგ მიღებული ნარევი უბრალოდ ჩაასხით მინის ქილაში და მჭიდროდ დაახურეთ თავსახური.
მიირთვით 1 სუფრის კოვზი ამ ნარევიდან 3-4-ჯერ დღეში ზედიზედ 3 კვირის განმავლობაში და დარწმუნდით, რომ მიიღებთ დღეში 2 ლიტრ წყალს, რათა ჯანმრთელობისთვის მაქსიმალურად მიიღოთ სამკურნალო სარგებელი.
ეს მნიშვნელოვნად გააუმჯობესებს თქვენს საერთო ჯანმრთელობას და საშუალებას მოგცემთ ებრძოლოთ სხვადასხვა დაავადებებსა და ინფექციებს და გაზარდოთ ორგანიზმში თქვენი ენერგიის დონე.