რატომაა სასარგებლო ხახვის გამოცხობა კვირაში ერთხელ მაინც. უნიკალური საშუალებაა თქვენი ჯანმრთელობისთვის!

596

რატომაა სასარგებლო ხახვის გამოცხობა კვირაში ერთხელ მაინც. უნიკალური საშუალებაა თქვენი ჯანმრთელობისთვის!

გამოდის, რომ ის ბევრად უფრო სასარგებლოა, ვიდრე უმი სახით. და ამიტომ…

იცით, რამდენად სასარგებლოა გამომცხვარი ხახვი?

დადგინდა, რომ ის ბევრად უფრო სასარგებლოა, ვიდრე უმი სახით მიღებისას. მას აქვს ძლიერი ანტიბაქტერიული ეფექტი, კურნავს ჭრილობებს, ახდენს არტერიული წნევის ნორმალიზებას და სისხლში შაქრის დონესაც ასტაბილურებს!

გარდა ამისა, მას არ აქვს მკვეთრი სუნი და სასიამოვნოა გემოც. ცდად ნამდვილად ღირს, ხოლო ჩვენ დარწმუნებულნი ვარ ამის შემდგომ თქვენ ყოველთვის გამოაცხობთ ხახვს თქვენთვის და თქვენი საყვარელი ადამიანებისთვისაც.

გამომცხვარი ხახვი დაგეხმარებათ გაუმკლავდეთ წყლულს და ხანგრძლივ ჭრილობებს! აუცილებელია ხახვი გამოაცხვოთ პირდაპირ ქერქით და წაისვით მტკივნეულ ადგილებზე, სანამ გაუმჯობესება არ შეამჩნევთ

აასევე ფურუნკულების სამკურნალოდ გამომცხვარი ხახვი უნდა გამოვიყენოთ. ხახვის თბილი კომპრესა პრობლემურ ადგილას დღეში 20 წუთის განმავლობაში უნდა გაიჩეროთ. ფურუნკული ძალიან მალე გაქრება!

ღუმელში გამომცხვარი ხახვის წყალობით ბუასილიც კი იკურნება! ხახვის კომპრესებს აქვს სადეზინფექციო თვისებები და ხელს უწყობს კანის ქსოვილების სწრაფ რეგენერაციას.

გამომცხვარი ხახვი უფრო ხშირად უნდა მიირთვას ყველამ, ვისაც სისხლის შედედების პრობლემა აქვს. ინფარქტის ან ინსულტის შემდეგ ასეთი ხახვი რეკომენდირებულია ყოველდღიურად მიირთვათ!

ძალიან მნიშვნელოვანია, რომ ამ გზით მომზადებული ხახვი შეიყვანოთ თქვენს მენიუში დიაბეტით დაავადებულთათვის ან სისხლში შაქრის მკვეთრი მატებისადმი მიდრეკილების მქონე ადამიანებისთვის. შეგიძლიათ ხახვი მიირთვათ ძირითადი კერძების გარდა, ან შეგიძლიათ ჩაატაროთ ხახვის მკურნალობის სრული კურსი ან მიირთვათ უზმოზე ყოველ დილით. ეფექტი შესამჩნევია ერთი კვირის შემდეგ და ეს ყველაფერი ამ ბოსტნეულის შესანიშნავი შემადგენლობის წყალობითაა: გამომცხვარ ხახვში შემავალი გოგირდი და რკინა ხელს უწყობს სისხლში გლუკოზის დონის ნორმალიზებას და ხელს უწყობს პანკრეასისა და ღვიძლის გამართულ ფუნქციონირებას.

გამომცხვარი ხახვის გამოყენებისას ჰიპერტენზიის და ათეროსკლეროზის მქონე პაციენტების მდგომარეობა უმჯობესდება. ხახვი ხელს უწყობს სისხლძარღვების გაწმენდას, ხსნის ათეროსკლეროზულ დაფებს და ხელს უშლის არტერიული წნევის მკვეთრ ნახტომს.

გასაკვირი არ არის, რომ ყოველთვის ძალიან მომწონდა გამომცხვარი ხახვის გემო სხვადასხვა კერძებში!

ღუმელში გამოცხობის შემდეგ ხახვისგან უბრალოდ ქრება ეთერზეთები, რაც ახალ ხახვს სპეციფიკურ გემოს და სუნს აძლევს. მაგრამ სარგებელი რჩება …

ჯანსაღი გამომცხვარი ხახვის მოსამზადებლად აირჩიეთ საშუალო ზომის ხახვი – ის შეიცავს ყველაზე ძვირფას მიკროელემენტებს!

Facebook კომენტარები