ინგრედიენტები
- ლიმონმჟავა - მწიკვი ან 1 ს.კ ძმარი
- წყალი - 7-10 ს.კ
- შაქარი - 10 ს.კ
- ზეთი ფორმებისთვის
მომზადების წესები
ყველა ინგრედიენტი მოვათავსოთ ქვაბში და დაბალ ცეცხლზე დავდგათ. ნარევი უნდა გადნეს და გაყავისფრდეს და კარამელიზდეს. შეგვიძლია შევამოწმოთ ასე: ცივ წყალში ჩავაწვეთოთ კარამელის ბურთულა, თუ გამაგრდა - მზადაა. ფორმას წავუსვათ ზეთი და ჩავასხათ ცხელი სიროპი. ჩავუდოთ ჩხირები. ვაცალოთ გაციება და გამაგრება
Facebook კომენტარები