სიროფი მეხსიერების, მხედველობის, სმენისა და ცხიმების წვისთვის!

2282

სიროფი მეხსიერების, მხედველობის, სმენისა და ცხიმების წვისთვის!

გირჩევთ, ეს შესანიშნავი რეცეპტი გამოიყენოთ, შემდეგ კი ამ საშუალების წყალობით, ძალიან მოკლე დროში, საოცარ შედეგებს მიაღწევთ.

მეხსიერების, სმენის ეს შესანიშნავი სიროფი ხელს უწყობს სითხის შეკავების თავიდან აცილებას და გაუმჯობესებას, ხელს უწყობს ცხიმის მოცილებას მეტაბოლიზმის ამაღლების შემდეგ და მის დაწვას, განსაკუთრებით კარგი ფიზიკური აქტივობისას.

მეორეს მხრივ, გარდა იმისა, რომ ხელს უწყობს ცხიმების სწრაფად და ჯანსაღ წვას, მას შეუძლია მნიშვნელოვნად გააუმჯობესოს მეხსიერება, მხედველობა და სმენა, ტვინის ფუნქციის გაძლიერების შემდეგ, მისი ერთ-ერთი მთავარი ინგრედიენტის წყალობით, არის ვიტამინი C, B1, B2 და B6. ასევე შეიცავს კალიუმს, რკინას, მაგნიუმს და ფოსფორს, სიროფის ფენომენალური ინგრედიენტია ახალი ხახვი.

სასწაული სიროფი მეხსიერების, მხედველობის, სმენისა და ცხიმების წვისთვის: 

ჩვენი ტვინის ფუნქციონირების გასაუმჯობესებლად ნებისმიერი შესაძლებლობა კარგია და მით უმეტეს კარგია, თუ მას თან ახლავს ცხიმის წვის შესაძლებლობაც, რადგან ამ მეხსიერების სიროფის მიღებით თქვენ ასევე შეგიძლიათ წონაში დაკლება დიდი ძალისხმევის გარეშე.

ახალი რძის შესანიშნავი თვისებებს შორის არის მისი უზარმაზარი უნარი დააჩქაროს მეტაბოლიზმი იმ ადამიანების, ვინც მას მოიხმარენ, ის ასევე აუმჯობესებს კუჭის ბაქტერიულ ფლორას და არის ენერგიის შესანიშნავი წყარო, რაც იწვევს ფიზიკურ და გონებრივ დაღლილობას.

ამ შესანიშნავი მეხსიერების სიროფის მოსამზადებლად, რომელიც თავისი თვისებებით ძალიან დაგეხმარებათ გონებრივი ჯანმრთელობის შენარჩუნებაში და ფიზიკური მდგომარეობის გაუმჯობესებაში, ცხიმების წვისა და სითხის შეკავების წყალობით, საჭიროა მხოლოდ ინგრედიენტები:

ლიმონი (4 საშუალო ან დიდი), თაფლი (1 სუფრის კოვზი), ჯანჯაფილი (1 ნაწილი დაახლოებით 2 სმ), დარიჩინის ფხვნილი (2 სუფრის კოვზი), ახალი ხახვი (125 გრ.), 1/4 ჭიქა სტაფილო

მომზადება:

სიროფის მომზადება ძალიან მარტივია, საჭიროა მხოლოდ ბლენდერი, რომელშიც შეურევთ ყველა ინგრედიენტს. ჯერ ხახვი აურიეთ ჯანჯაფილის ნაჭერთან ერთად, რის შემდეგაც მასაში უნდა შეურიოთ ოთხი ლიმონის წვენი და გააგრძელოთ თქვეფა, როცა ეს ინგრედიენტები კარგად აირევა, დაუმატეთ ერთი სუფრის კოვზი თაფლი და ორი სუფრის კოვზი დარიჩინი. ბოლოს დაუმატეთ სტაფილო და შემდეგ ისევ აურიეთ, სანამ ინგრედიენტები კარგად არ აირევა და არ მიიღებთ სასურველ სიროფს.

ამ ნარევის კარგად შესანარჩუნებლად რეკომენდებულია მისი შენახვა მაცივარში, სასურველია შუშის ქილაში თავსახურით.

სიროფი უნდა მიირთვათ დღეში ორჯერ მაინც, ჭამის წინ. ამ შესანიშნავი სიროფის 3 კვირის განმავლობაში დალევის შემდეგ, რეკომენდებულია მისი დალევის შეწყვეტა რამდენიმე დღით.

Facebook კომენტარები