აი, რატომ უნდა დალიოთ ჯანჯაფილის ჩაი ყოველდღე და როგორ მოვამზადოთ ის სწორად!

2160

აი, რატომ უნდა დალიოთ ჯანჯაფილის ჩაი ყოველდღე და როგორ მოვამზადოთ ის სწორად!

ღირს ყავის დავიწყება და ჯანსაღ ალტერნატივაზე გადასვლა!

მწვანე ჩაი ან ყავა ყველაზე პოპულარული დილის სასმელია მილიონობით ადამიანისთვის. მაგრამ ამ სასმელების გარდა, უნდა იცოდეთ, რომ არის სხვა სასმელებიც, რომელთა დალევაც შეგიძლიათ დილით, რაც შეიძლება კიდევ უფრო სასარგებლო იყოს თქვენი ჯანმრთელობისთვის.

ჯანჯაფილის ჩაი: ჯანჯაფილის ჩაი მდიდარია ანტიოქსიდანტებით და აქვს ჯანმრთელობის მრავალი სარგებელი. აქ არის რამდენიმე მათგანი:

აძლიერებს იმუნურ სისტემას:

ჯანჯაფილი შეიცავს 2 აქტიურ ნაერთს, გინჯეროლს და შოგაოლს, რომლებსაც შეუძლიათ გააძლიერონ იმუნური სისტემა მათი ძლიერი ანტივირუსული, სოკოს საწინააღმდეგო და ანტიბაქტერიული თვისებების გამო.

ანთების საწინააღმდეგო მოქმედება: ჯანჯაფილი არის ძლიერი ანთების საწინააღმდეგო საშუალება, რომელსაც შეუძლია შეამციროს ორგანიზმში ანთება და დაგიცავთ მრავალი დაავადებისგან.

აუმჯობესებს ტვინის მუშაობას:

ჯანჯაფილის რეგულარული მოხმარება გააუმჯობესებს მეხსიერებას და შემეცნებას, რის გამოც ჯანჯაფილის ჩაი რეკომენდირებულია საშუალო ასაკის ქალებისთვის და მოხუცებისთვის. ჩაი ასევე ხელს უშლის ანთებას, ოქსიდაციურ სტრესს და სხვა პრობლემებს.

აუმჯობესებს ცირკულაციას:

ჯანჯაფილი გააუმჯობესებს სისხლის მიმოქცევას და ხელს უშლის ნადების დაგროვებას არტერიებში. ის დაგიცავთ თქვენ მაღალი ქოლესტერინისა და გულის დაავადებებისგან და მნიშვნელოვნად ამცირებს გულის შეტევის რისკს.

აუმჯობესებს საჭმლის მონელებას: ჯანჯაფილს შეუძლია გააუმჯობესოს საკვები ნივთიერებების შეწოვა და განკურნოს ისეთი სიმპტომები, როგორიცაა საჭმლის მონელების დარღვევა, გულისრევა, ღებინება, კრუნჩხვები, დიარეა და ა.შ.

აი, როგორ მოამზადოთ ჭიქა ჯანჯაფილის ჩაი:

ინგრედიენტები:

- 4-6 ნაჭერი ჯანჯაფილი
- ჭიქა წყალი
- ორგანული თაფლი

ინსტრუქცია:

ქვაბში ჩაასხით წყალი და ადუღეთ, შემდეგ დაუმატეთ ჯანჯაფილი და შეამცირეთ ცეცხლი. განაგრძეთ დუღილი კიდევ 15 წუთი, შემდეგ ჩაასხით ჩაი ჭიქაში, დატოვეთ გასაცივებლად, ბოლოს დაამატეთ თაფლი და გემრიელად მიირთვით.

Facebook კომენტარები

ფრენის კომპენსაცია
ფრენის კომპენსაცია