შეაჩერეთ სისხლდენა 10 წამში ამ გასაოცარი სანელებლის გამოყენებით!
მართლაც წარმოუდგენელია!
მართალია ჭრილობები ყოველდღიური ცხოვრების ნაწილია და მას მარტივადაც ვუმკლავდებით, მაგრამ ხშირად ისეც ხდება, რომ უბრალოდ ვერ ვაჩერებთ მას. ამ დროს კი ახალგაზრდა მშობლები, როგორც წესი, ექიმს მიმართავენ ხოლმე, მაგრამ არ იდარდოთ ჩვენ გვაქვს შესანიშნავი გამოსავალი, რომელიც საერთოდაც არ დაგიჯდებათ ძვირი და არც ბევრ დრო არ დაგაკარგინებთ.
უპირველეს ყოვლისა, ჭრილობის სწრაფად მოსაშუშებლად საჭიროა კოაგულატორი. სამკურნალოდ რეკომენდებული კოაგულატორი არის თიხის ფხვნილი. თუმცა, თუ სახლში ის არ მოგეპოვებათ, იმავე მიზეზით შეგიძლიათ გამოიყენოთ წითელი წიწაკის ფხვნილი, მაგრამ ის არ უნდა იყოს ძალიან ცხარე. სასურველი იქნება, თუ ორგანულ წითელ წიწაკას იპოვით სხვაგვარად კი მას კაიენის წიწაკასაც უწოდებენ.
კაიენის წიწაკა ესაა საშუალება რომელსაც შესაძლოა ყოველდღიურადაც კი ვიყენებდეთ სხვადასხვა კერძების მოსამზადებლად. მაგრამ იცოდით, რომ მას ასევე შეუძლია სისხლდენის შეჩერება 10 წამში?
„დიდი ხნის განმავლობაში ის ითვლებოდა სასწაულებრივ ნივთიერებად. კაიენის წიწაკას უმეტეს შემთხვევაში შეუძლია სისხლდენის შეჩერება ერთ წუთზე ნაკლებ დროში.
მისი ეფექტური მუშაობის მიზეზი ისაა, რომ კაიენის წიწაკა რეაგირებს სხეულთან არტერიული წნევის გასათანაბრებლად, რაც იმას ნიშნავს, რომ წნევის დამატებითი შეკუმშვა არ იქნება კონცენტრირებული ჭრილობის მიდამოში, როგორც ეს ჩვეულებრივ ხდება. სისხლი სწრაფად სქელდება, როგორც კი წნევა ტოლდება“
კაიენის წიწაკა ახდენს არტერიული წნევის ნორმალიზებას და ასტიმულირებს სისხლის შედედების პროცესს. წაისვით ადგილობრივად.
„...აიღეთ ერთი ჩაის კოვზი კაიენის წიწაკა, მოათავსეთ ჭიქა თბილ წყალში, დალიეთ და ათამდე რომ დაითვალოთ, სისხლდენაც შეწყდება. როდესაც წნევის ცენტრი თანაბარდება, შედედება უფრო სწრაფი მიმდინარეობს. სისხლდენა შინაგანია თუ გარეგანი, ერთი ჩაის კოვზი კაიენის წიწაკა, რომელიც მიიღება პერორალურად ჭიქა ცხელ წყალში, სწრაფად შეაჩერებს სისხლდენას“, - წერს დოქტორი ჯონ კრისტოფერი თავის წიგნში The School of Natural Healing.
კაიენის წიწაკა ასევე ამშვიდებს ინფექციებს, რომლებიც ვითარდება მცირე ჭრილობებით მისი ანტიბაქტერიული ეფექტისდა გამო. ის ანადგურებს საშიშ ბაქტერიებს და ხელს უშლის მათ ორგანიზმში შეღწევას.