სასწრაფოდ! ჩვენ გირჩევთ, რომ არავითარ შემთხვევაში არ გადაყაროთ ბროწეულის კანი! . .

1578

ჩვენ გირჩევთ, რომ არავითარ შემთხვევაში არ გადაყაროთ ბროწეულის კანი! . . რატომ ?!

რაოდენ გასაოცარიც არუნდა იყოს ბროწეულის არა მარტო წვენია სასარგებლო და უნიკალური პროდუქტი ჩვენი ჯანმრთელობისთვის, არამედ როგორც აღმოჩნდა მისი ქერქიც არანაკლებ დიდ სარგებელს ატარებს. .და მაინც რა თქმა უნდა საინტერესოა რა სასარგებლო თვისებების მატარებელია ბროწეულის კანი? . .

მოდით დავიწყოთ მისი სარგებლიანობის ჩამოთვლა

აქვს ანტიბაქტერიული მოქმედება, ორგანიზმში ებრძვის ანთებით პროცესებს, აძლიერერბს იმუნიტეტს, ამავდროულადა არის კარგი შემკვრელი საშუალება.

თან ორგანიზმი მოჰყავს ტონუსში, ასტიმულირებს შლაკების გამოდევნის პროცესს, აჩქარებს ჭრილობების შეხორცების პროცესს, დამამშვიდებლად მოქმედებს ნერვულ სისტემაზე, ასევე ითვლება ბუნებრივ ანტიბიოტიკად და ა. შამ ყველაფრის ფონზე კი დღეს ჩვენ გვსურს გასწავლოთ როგორ გამოიყენოთ ეს უნიკალური საშუალება დიარეის და მისგან გამოწევული მუცლის ტკივილის დროს. აქვე შეგახსენებთ ,რომ ბროწეულის კანი შეიცავს ისეთ ნივთიერებებს რომელიც ებრძვის კუჭ–ნაწლავში არსებულ მავნე პათოგენურ ბაქტერიებს და სპობს პარაზიტებს.

1 პორციის დასამზადებლად დაგჭირდებათ:

10-12 გრ. ბროწეულის გამხმარი კანი,  200 მლ. ადუღებული წყალი

მომზადების წესი:

დაასხით ადურებული წყალი ბროწეულის კანს და გააჩერეთ 25–20 წუთი. მიღებული ნაყენი არ საჭიროებს გადაწურვას.

მიღების წესი:

ნაბიჯი 1. ჯერ მიიღეთ სითხის ნახევარი. (100მლ.)
ნაბიჯი 2. 30 წუთში მიიღეთ ჭიქაში დარცენილი სითხის ნახევარი (50 მლ.)
ნაბიჯი 3. 30 წუთში კი დარჩენილი დოზა.

გაითვალისწინეთ! ამ საშუალების გამოყენებამდე გაიარეთ კონსულტაცია ექიმთან, რადგან ბროწეულის კანი ალერგიული პროდუქტია. ბავშვებში უნდა გამოიყენოთ ნაკლები კონცენტრაციით.

Facebook კომენტარები