ხილი, რომელიც 30 დღეში აახლებს ღვიძლს! გააუმჯობესეთ მისი მოქმედება ზედმეტი ძალისხმევის გარეშე. .

7172

ხილი, რომელიც 30 დღეში აახლებს ღვიძლს! გააუმჯობესეთ მისი მოქმედება ზედმეტი ძალისხმევის გარეშე. .

სასარგებლო სია მათთვის ვისაც ეს ნამდვილად გამოადგება!

როცა ექიმთან მივდივართ და ღვიძლის გაცხიმოვნების დიაგნოზს გვისვამს, გვგონია, რომ ეს ნამდვილად დასასრულია, რადგან ესაა ერთ ერთი ყველაზე აგრესიული დაავადება. მაგრამ ნუ შეშინდებით არსებობს ძალიან ეფექტური გზები ღვიძლიდან ცხიმის მოსაშორებლად.

ეს დაავადება არ არის გამოწვეული ალკოჰოლის მოხმარებით, იგი დაკავშირებულია სხეულის ჭარბ წონასთან. ყველაზე საფრთხილო კი ისაა, რომ ამ დიაგნოზის მატარებელი ბევრი პაციენტი სიმპტომებს ან ჯანმრთელობასთან დაკავშირებულ პრობლემებს საერთოდაც ვერ ამჩნევს.

თუმცა, მათ ხშირად დიაგნოზს რომელიც ცნობილია როგორც არაალკოჰოლური სტეატოჰეპატიტი. ამ პრობლემამ შეიძლება გამოიწვიოს ღვიძლის უკმარისობა და შემდგომი უფრო სერიოზული გართულებებიც კი. თუმცა, არსებობს საოცარი გამოსავალი.

ჭარბი წონა და სიმსუქნე ამ დაავადების განვითარების ყველაზე დიდი რისკია. სხვა ფაქტორები მოიცავს წონის დაკლებას არაჯანსაღი დიეტის, კუჭის ქირურგიის და ნაწლავის დაავადებების გამო.

თუმცა მეორეს მხრივ ბუნებაში ბევრი ხილია, რომელიც შეიძლება აღმოჩნდეს წამალი სხვადასხვა დაავადებისთვის, მაგრამ სამწუხაროდ საზოგადოების დიდმა ნაწილმა რატომღაც არ იცის მათ შესახებ. ხშირადაა ისეც, რომ ვჭამთ, ვსვამთ წვენებს და ვერასოდეს ვაცნობიერებთ, რამდენად ეფექტურია ეს ხილი რომელიმე დაავადების სამკურნალოდ.

თუმცა დღეს ჩვენ გაგაცნობთ რომ თამარინდის ხილი ღვიძლიდან ცხიმის მოსაშორებლად ყველაზე აუცილებელი საშუალებაა. არა მარტო ნაყოფს, არამედ ფოთლებსა და ქერქის ნაყენს შეუძლია ღვიძლის ნებისმიერი პრობლემის განკურნება. ასევე თამარინდი ხელს უწყობს საჭმლის მონელებას, შეიცავს ბოჭკოებს და მჟავეებს, რომლებიც იცავს ღვიძლს, ამცირებს ქოლესტერინს და ხელს უწყობს ცხიმების წვას.

რეცეპტი:

აიღეთ ორი მუჭა გახეხილი თამარინდი და მოათავსეთ ლიტრ წყალში, კარგად აურიეთ. უნდა დალიოთ ეს წვენი ყოველდღე- ყოველ ჯერზე, როცა მოგწყურდებათ. შეიძლება თაფლით დატკბობაც.

თამარინდი – ტკბილი ხილია. მეორენაირად მას ინდურ ფინიკსაც კი უწოდებენ. იგი ფართოდ გამოიყენება ინდურ და აფრიკულ სამზარეულოში. ამ ხილის ექსტრაქტს უძველეს დროშივე იყენებდნენ მწვავე და ქრონიკული დაავადებების სამკურნალოდ, როგორიცაა გველის ნაკბენი, მალარია, დიაბეტი, შეკრულობა. .

საინფუზიოდ: თამარინდის 25 ფოთოლი კარგად გარეცხეთ და წამოადუღეთ ლიტრ წყალში. ამის შემდეგ, ნაყენი უნდა გააჩეროთ ნახევარი საათის განმავლობაში. სურვილის შემთხვევაში შეგიძლიათ თაფლით ან ყავისფერი შაქრით დაატკბოთ და ისე მიირთვათ, თუმცა სასურველია უშაქრო დალიოთ.

ასევე სასმელს შეგიძლიათ დაამატოთ ცოტაოდენი დარიჩინი და მიიღოთ ეს ინფუზია დღეში ორჯერ: დილით და საღამოს. დაგვერწმუნეთ თქვენი ღვიძლი ნამდვილად მადლიერი დაგრჩებათ.

Facebook კომენტარები