ნივრის წვნიანი! 100-ჯერ უფრო ეფექტური ვიდრე ანტიბიოტიკები!
გემრიელი და ჯანსაღი პროდუქტი!
ეძებთ ბუნებრივ საშუალებას, რომელიც გრიპის ან გაციების განკურნებაში დაგეხმარებათ? მაშინ თქვენ უკვე შესანიშნავ ადგილას ხართ, რადგან სწორედ ჩვენ გაგაცნობთ ტრადიციული ნივრის წვნიანის რეცეპტს, რომელიც მზადდება წითელი ხახვით და ნიორით. დაივიწყეთ გამოწერილი მედიკამენტები და შეარჩიეთ თქვენი პრობლემის მოგვარების ბუნებრივი გზები.
შეიძლება არ იცოდეთ, მაგრამ ვირუსები ნელ ნელა უფრო მდგრადი ხდება წამლების მიმართ, მეტიც ამ პროცესებმა შეიძლება გამოიწვიონ ღებინება, თავის ტკივილი, ცხელება, კუჭის კრუნჩხვები და დიარეაც კი.
ნიორი კი, ჩვენ მიერ შემოთავზებული სუპის მთავარი ინგრედიენტია, რომელსაც აქვს უნარი ებრძოლოს ვირუსების მუტაციურ ცვლილებებს. ის ასევე ძალიან ეფექტურია ახალი და მუტაციური ვირუსების წინააღმდეგ.
მისი ეფექტურობა განპირობებულია მისი აქტიური ინგრედიენტით, ალიცინით, რომელიც 100-ჯერ უფრო ძლიერია, ვიდრე ჩვეულებრივი ანტიბიოტიკები, რომლებიც გამოიყენება ბაქტერიებით გამოწვეული დაავადებების სამკურნალოდ, რომლებიც იწვევს საკვებისმიერ დაავადებას.
ნივრის წვნიანი: სინამდვილეში, ნიორი ერთ-ერთი ყველაზე ჯანსაღი ბუნებრივი საშუალებაა! შეგიძლიათ დაუმატოთ კერძებს, სალათებს ან შეურიოთ ზეითუნის ზეთში და ისეც მიირთვათ. ნიორი გააუმჯობესებს თქვენს ჯანმრთელობას და თავიდან აგაცილებთ ჯანმრთელობის სხვადასხვა პრობლემებს. ასე რომ, ნახეთ ეს საოცარი ნივრის სუპის რეცეპტი, რომელიც 100-ჯერ უფრო ეფექტურია ვიდრე ანტიბიოტიკები!
ნივრის სუპის რეცეპტი:
საჭირო ინგრედიენტები: 50 კბილი ნიორი, გახეხილი, 2 სუფრის კოვზი კარაქი
2 სუფრის კოვზი ზეითუნის ზეთი, 2 დიდი ხახვი, კუბებად დაჭრილი, 1 ს.კ ახალი თიამი, დაჭრილი, 6 ჭიქა სუფთა ქათმის ბულიონი, ახალი მწვანილის კონა (ოხრახუში, დაფნის ფოთოლი) – ყოველთვის შეგიძლიათ გამოიყენოთ ხმელი მწვანილი ახალი მწვანილის ნაცვლად და ბოლოს 1 ჭიქა არაჟანი
მომზადება: გააცხელეთ ღუმელი 180 გრადუსზე. ნივრის თითოეულ ბოლქვი ალუმინის ფოლგაზე გადაანაწილეთ. დაამატეთ ცოტა ზეითუნის ზეთიც და მოშუშეთ ნიორი 30 წუთის განმავლობაში. შემდეგ გამოიღეთ ღუმელიდან და გააცივეთ. ამასობაში 2 სუფრის კოვზი ზეითუნის ზეთი გააცხელეთ ქვაბში საშუალო ცეცხლზე და დაამატეთ ცოტა კარაქი.
დაუმატეთ ხახვიც და მოშუშეთ 10 წუთის განმავლობაში. როდესაც ნიორი მზად იქნება, ჩანგლით დაჭყლიტეთ და ჩაამატეთ ქვაბში. შემდეგ დაამატეთ მწვანილი და ქათმის ბულიონიც.
შეამცირეთ სითბო და ხარშეთ კიდევ 5 წუთი. დაუმატეთ არაჟანი. შემდეგ დაამატეთ მარილი და პილპილი გემოვნებით. გემრიელად მიირთვით!