საუკეთესო საშუალება სისხლძარღვების გასამაგრებლად!
ჩვენ მოვამზადეთ თქვენთვის ეფექტური რეცეპტები, რომლებიც დაგეხმარებათ სისხლძარღვების გამაგრებასა და გაწმენდაში, სპაზმების მოხსნაში და საშინელი გართულებების თავიდან აცილებაში.
თანამედროვე ადამიანის ცხოვრება სავსეა სტრესით და უმოძრაო ცხოვრების წესით, ხოლო ორგანიზმში ნახშირწყლებით და ცხიმებით მდიდარი საკვების მატება იწვევს სისხლძარღვთა დაავადებებს. აქედან გამომდინარეობს მატულობს სისხლძარღვთა სპაზმები და გულის დარღვევები, რამაც შეიძლება მოწამლოს ნებისმიერი ადამიანის სიცოცხლე.
ამიტომაც ჩვენ მოვამზადეთ თქვენთვის ეფექტური რეცეპტი, რომლებიც დაგეხმარებათ სისხლძარღვების გამაგრებასა და გაწმენდაში, სპაზმების მოხსნაში და საშინელი გართულებების თავიდან აცილებაში.
საშუალებები სისხლძარღვების ფუნქციონირების გასაუმჯობესებლად:
1 სამკურნალო რეცეპტი:
იარუსი (სისხლძარღვების კედლების გასამაგრებლად): აუცილებელია 10-15 გრამი გამხმარი დაქუცმაცებული ბალახი დაასხათ 200 მლ წყალში, მიიყვანეთ ადუღებამდე და ადუღეთ კიდევ 10 წუთი, შემდეგ გადმოდგით ცეცხლიდან და გააჩერეთ ნარევი. ადუღეთ რამდენიმე საათის განმავლობაში, შემდეგ გადაწურეთ. მიიღეთ სამკურნალო დეკორექცია ერთი სუფრის კოვზი დღეში სამჯერ.
მე-2 სამკურნალო რეცეპტი:
ლიმონის ბალზამი (ხსნის სისხლძარღვების სპაზმებს, აუმჯობესებს ტვინის მუშაობას, ამცირებს ჰიპერტენზიის გამოვლინებებს): აუცილებელია დაასხათ 200 მლ მდუღარე წყალი ერთ სუფრის კოვზ ლიმონის ბალზამის გამხმარ ბალახს, გააჩერეთ ერთი საათის განმავლობაში, გადაწურეთ. მიიღეთ 100 მლ დღეში ორჯერ.
მე-3 სამკურნალო რეცეპტი:
ქიშმიში (აძლიერებს სისხლძარღვთა ქსოვილს და ზრდის ჰემოგლობინის დონეს): ორი ჩაის კოვზი ქიშმიში ჩაასხით ჭიქა ოდნავ გაცივებულ (მაგრამ ცხელ) ადუღებულ წყალში და დატოვეთ ღამით. დილით მიირთვით კენკრა და დალიეთ წყალი.
მე-4 სამკურნალო რეცეპტი:
ბუნებრივი ნარევი სისხლძარღვების სამკურნალოდ: აუცილებელია აურიოთ ერთი კილოგრამი ქიშმიში, გამხმარი გარგარი და ქლიავი, ლეღვი და ასკილი, შემდეგ მოათავსოთ ქვაბში და დაასხით ცივი წყალი (ისე, რომ კენკრა ცოტა დაიმალოს ქვეშ), დატოვეთ ღამით. ამის შემდეგ, წყლით გაჟღენთილი კენკრა უნდა გაატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში ან დაჭერით ბლენდერით. მიიღეთ სამკურნალო შემადგენლობა უნდა იყოს ერთი სუფრის კოვზი დღეში სამჯერ, ჭამამდე ნახევარი საათით ადრე, ის აუცილებლად უნდა ინახებოდეს გრილ ადგილას.