ინგრედიენტები:
- 5 ს/კ კაკაო
- 2 ს/კ შაქარი
- 50 გრ კარაქი
- 0, 5 ჭიქა რძე
მომზადების წესი:
- რძე ქვაბში გააცხელეთ, მაგრამ ადუღებამდე არ მიიყვანოთ.
- ცალკე თასში შაქარი და კაკაო აურიეთ. ნარევი გაცხელებულ რძეს ნელ-ნელა დაუმატეთ.
- შემდეგ კარაქი დაუმატეთ.
- მიღებულ ნარევს მუდმივად ურიეთ და დაბალ ცეცხლზე მაქსიმუმ 2 წუთით ადუღეთ. ამ დროში კომპონენტები შეერთდება.
- ჯერ კიდევ ცხელი შოკოლადი ფორმებში გადაანაწილეთ და როცა გაგრილდება მაცივარში რამდენიმე საათით შედგით.
- დროის გასვლის შემდეგ მაცივრიდან შოკოლადი გამოიღეთ და მსოფლიოში ყველაზე გემრიელი შოკოლადით ისიამოვნეთ.
Facebook კომენტარები