როგორ გამოვიყენოთ ლეღვის ჩირი კუჭ-ნაწლავის ტრაქტის პრობლემების მოსაშორებლად და სისხლის მდგომარეობის გასაუმჯობესებლად!

872

როგორ გამოვიყენოთ ლეღვის ჩირი კუჭ-ნაწლავის ტრაქტის პრობლემების მოსაშორებლად და სისხლის მდგომარეობის გასაუმჯობესებლად!

ლეღვის ჩირის რეცეპტი ზეითუნის ზეთთან ერთად საოცარი, ბუნებრივი და უსაფრთხო საშუალებაა მრავალი დაავადებისთვის!

ეს საოცარი საშუალება დაგეხმარებათ გათავისუფლდეთ შემდეგი ჯანმრთელობის პრობლემებისგან:

კუჭის პრობლემები, ბუასილი, ყაბზობა, მაღალი ქოლესტერინი, ანემია, ასთმა და ბრონქიტი

და კიდევ უნაყოფობა (ზოგიერთი ქალი ამბობს, რომ ეს ბუნებრივი საშუალება დაეხმარა მათ დაორსულებაში)

სარგებელი ჯანმრთელობისთვის:

ლეღვის ჩირი კალციუმის ერთ-ერთი ყველაზე მაღალი მცენარეული წყაროა, რომელიც შესანიშნავი ალტერნატივაა რძის პროდუქტების ალერგიის მქონე ადამიანების სამკურნალოდ.

ეს ხილი მდიდარია ბოჭკოებით და ხელს უწყობს საჭმლის მომნელებელი სისტემის ფუნქციონირების გაუმჯობესებას.

ლეღვი კალიუმის შესანიშნავი წყაროა, რომელიც ხელს უწყობს არტერიული წნევის და სხვა მნიშვნელოვანი სხეულის ფუნქციების რეგულირებას. ლეღვში ნაპოვნი ომეგა 3 და ომეგა 6 ცხიმოვანი მჟავები ხელს უწყობს ნორმალური არტერიული წნევის შენარჩუნებას და გულის ჯანმრთელობას.

ერთმა კვლევამ აჩვენა, რომ მხოლოდ ორი საშუალო ზომის ლეღვის ჩირის მირთმევა იწვევს ორგანიზმში ანტიოქსიდანტური აქტივობის მნიშვნელოვან ზრდას.

კვლევის თანახმად, ლეღვი სასარგებლოა თირკმლის ქვების სამკურნალოდ. მოხარშეთ ექვსი ლეღვი ჭიქა წყალში. მიირთვით ყოველდღიურად ერთი თვის განმავლობაში თირკმლის ქვების მოსაშორებლად.

ლეღვში შემავალი ტრიპტოფანი ხელს უწყობს კარგ ძილს და შეიძლება დაეხმაროს ძილის დარღვევის მკურნალობას, როგორიცაა უძილობა.

ლეღვი ასევე შეიცავს დიდი რაოდენობით C ვიტამინს, რომელიც აუმჯობესებს კანის ტონს. ისინი ასევე მდიდარია ანტიოქსიდანტებით, რომლებიც გაძლევენ ჯანსაღ და ბზინვარ კანს.

იცოდით ისიც, რომ ლეღვი B6 ვიტამინით მდიდარი ხილია, რომელიც დიდი ხანია ითვლებოდა სასარგებლოდ დილის ავადმყოფობის სამკურნალოდ.

ლეღვის ჩირის რეცეპტი ზეითუნის ზეთში:

40 ლეღვის ჩირი, ზეითუნის ზეთი

ლეღვის ჩირი ჩაყარეთ ქილაში და შემდეგ დაასხით იმდენი ზეითუნის ზეთი, რომ ყველა ლეღვი კარგად დაფაროს. დახურეთ ქილა თავსახურით და შეინახეთ 40 დღე, ამ დღეებში ლეღვი ბევრ ზეითუნის ზეთს შთანთქავს. შედეგად კი საოცრად სასარგებლო პროდუქტი წარმოიქმნება.

გემრიელად მიირთვით!

Facebook კომენტარები