სასწრაფოდ! უებარი რეცეპტი ბებოსგან, რომელის გამოყენების შემდეგ კუჭქვეშა ჯირკვლისგან გათავისუფლდებით. .

2305

სასწრაფოდ! უებარი რეცეპტი ბებოსგან, რომელის გამოყენების შემდეგ კუჭქვეშა ჯირკვლისგან გათავისუფლდებით. .

როგორც მოგეხსენებათ კუჭქვეშა ჯირკვალი ადამიანის ორგანიზმის ერთ-ერთი მნიშვნელოვანი ორგანოა, რისი მეშვეობითაც ხდება ღვიძლის და კუჭ-ნაწლავის სწორი მუშაობა. კუჭქვეშა ჯირკვალი მიღებულ საკვებს აცალკევებს და სხვა უჯრედებს ეხმარება მათთვის სასარგებლო და საჭირო ნივთიერებების  მიღებაში.

ხოლო მისი ყველაზე ხშირი დაავადებები გახლავთ პანკრეატიტი და შაქრიანი დიაბეტი.

თუმცა ნუ შეშინდებით ხალხური მედიცინის და დიეტური კვების საშუალებით მკურნალობა ნამდვილად ეფექტური და გასაოცარია.

როგორ უნდა დავძლიოთ კუჭქვეშა ჯირკვლის პრობლემა ხალხური მედიცინის დახმარებით? გაეცანით სტატიას სრულად

პრობლემიდან თავის დასაღწევად თქვენ დაგეხმარებათ ხალხური მედიცინა, რომელიც ნამდვილად ეფექტურია ამ პრობლემის წინააღმდეგ. ის აღადგენს ჯირკვალს, აქრობს ტკივილს და შექმნილ დისკომფორტს და ხსნის ასევე ანთებას.

წიწიბურა: წიწიბურა კეფირით არის ერთ-ერთი სამკურნალო რეცეპტი, რომელიც პანკრეატიტის წინააღმდეგ შეუდარებელია. ეს კერძი ხელს უწყობს ჯირკვლის უჯრედების აღდგენას, ამცირებს ანთებას და ასტაბილურებს შაქრის დონეს სისხლში.

ინგრედიენტები: 1 ჭიქა წიწიბურა; 0.5 ლიტრი უცხიმო კეფირი;

მომზადების წესი: თავდაპირველად წიწიბურა გავრეცხეთ კარგად და ამის შემდეგ დაასხით კეფირი, გააჩერეთ 12 საათის მანძილზე. ამის შემდეგ ნახევარი მიირთვით საუზმეზე და მეორე ნახევარი დაძინების წინ 2 საათით ადრე.

მკურნალობა გრძელდება 10 დღის განმავლობაში, რის შემდეგაც 10 დღე პაუზას აკეთებთ და შემდეგ ისევ აგრძელებთ იგივე პროპორციით და იგივე მეთოდით. მსგავსი კურსის ჩატარება სასურველია წელიწადში ორჯერ ან სამჯერ, რის შედეგადაც თქვენ პანკრეატიტი აღარ შეგაწუხებთ.

ეს პროცედურა არ არის რეკომენდირებული მწვავე პანკრეატიტის დროს.

შვრიის რძე

პრობლემას ასევე კარგად ებრძვის შვრიის ფანტელები, რომელსაც შეუძლია ტკივილგამაყუჩებლის როლი შეასრულოს და ანთებით პროცეს ხელი შეუშალოს. საგრძნობი შედეგი გექნებათ თუ შვრიის რძეს მიირთმევთ.

ინგრედიენტები: 100 გრამი შვრიის ფანტელი; 1 ლიტრი წყალი;

მომზადების წესი

1. აღნიშნული რაოდენობის შვრიის ფანტელებს დაასხით აღნიშნული რაოდენობის წყალი, დადგით დაბალ ცეცხლზე და 40 წუთის მანძილზე ხარშეთ.

დროის გასვლის შემდეგ შვრია დაანამცეცეთ შეძლებისამებრ და კიდევ 20 წუთი ხარშეთ, დროის გასვლის შემდეგ მიიღებთ „რძეს“

მიღებული სითხე ყოველ დღე 100 მლ მიირთვით სამჯერ ან ოთხჯერ ჭამამდე 10 წუთით ადრე.

Facebook კომენტარები