ბებიას იმუნიტეტის გამაძლიერებელი გასაოცარი საშუალება რომელიც ყველას გამოადგება!

312

ბებიას იმუნიტეტის გამაძლიერებელი გასაოცარი საშუალება რომელიც ყველას გამოადგება!

გემრიელიცაა და თან ჯანსაღიც!

სეზონის შეცვლასთან ერთად, დროა გააძლიეროთ თქვენი იმუნური სისტემაც. და ამაში თავად ბუნება გვეხმარება, რომელიც გვთავაზობს საკვები ნივთიერებების რეალურ წყაროს: გოგრას.

გოგრის სარგებელი

გოგრა ესაა ანტიოქსიდანტური საკვები. ანტიოქსიდანტები ხელს უწყობენ თავისუფალი რადიკალების განეიტრალებას და მათ მავნე ზემოქმედებას ადამიანის ჯანმრთელობაზე, რაც ხელს უწყობს უჯრედების გადაგვარებით გამოწვეული მრავალი დაავადების გაჩენას. გოგრის ანტიოქსიდანტურ ელემენტებს შორის შეიძლება აღინიშნოს კაროტინი, ლიკოპენი და ვიტამინი C.

კაროტინის თვისებები ძალიან ფართოა. ყველაფერთან ერთად, განსაკუთრებულ ყურადღებას იმსახურებს დაავადებების განვითარების შეფერხების უნარი. მწვანე ფოთლოვანი საკვების მიღების მნიშვნელობა, როგორიცაა პრასი ან გოგრა, დადასტურებულია პროსტატის პრობლემების პროფილაქტიკაში ან პროსტატის გადიდების პრევენციის უნარში, დაავადებაში, რომელსაც ეწოდება კეთილთვისებიანი ჰიპერპლაზია.

გოგრა ასევე დაგვეხმარება:

აუმჯობესებს მხედველობას: გოგრა ასევე შეიცავს ლუტეინს და ზეაქსანტინს, ორ ანტიოქსიდანტს, რომელიც, სავარაუდოდ, ხელს უწყობს კატარაქტის თავიდან აცილებას და შეიძლება შეანელოს მაკულარული დეგენერაციის პროგრესირება.

გაახალგაზრდავეთ კანი: გოგრა დაგეხმარებათ უფრო ახალგაზრდულად გამოიყურებოდეთ (გოგრის ბეტა-კაროტინი გვიცავს მზის ნაოჭების გამომწვევი ულტრაიისფერი სხივებისგან), მაგრამ ცელულოზა ასევე შესანიშნავი ბუნებრივი სახის ნიღაბია, რომელიც აქერცლავს და არბილებს კანს. ყველაფერი რაც თქვენ გჭირდებათ არის მეოთხედი ჭიქა გოგრის პიურე, კვერცხი, 1 კოვზი თაფლი და 1 კოვზი რძე. შეურიეთ ინგრედიენტები, წაისვით, გაიჩერეთ 20 წუთი და ჩამოიბანეთ თბილი წყლით.

გოგრა მდიდარია C, T ვიტამინებით და რკინით. ეს ბოსტნეული ხელს უწყობს სისხლძარღვების გაძლიერებას, საჭმლის მონელების ნორმალიზებას და ეფექტურია უძილობისა და დაღლილობის წინააღმდეგ ბრძოლაში. დაამატეთ ლიმონის, ლაიმის, ჯანჯაფილის და თაფლის ნაზავი და თქვენ გაქვთ ძალიან ეფექტური საშუალება ვირუსების სეზონის წინააღმდეგ!

საჭირო ინგრედიენტები:

– 150 გრ თაფლი

– 300 გრ გოგრა

– 1 ცაცხვი

– 1 ლიმონი

– 1 ცალი ჯანჯაფილის ფესვი (5-7 სმ)

-150გრ ყავისფერი შაქარი.

მომზადებისა და მოხმარების წესი:

ადუღეთ წყალი ლიმონით და ცაცხვით, რომ ზედმეტი სიმწარე მოიცილოთ. შემდეგ დავჭრათ ისინი დიდ ნაჭრებად, ამოიღეთ თესლი.

გააცალეთ გოგრა და ჯანჯაფილი, დაჭერით ნაჭრებად. მომზადებული ინგრედიენტები მოათავსეთ ბლენდერის თასში, დაუმატეთ თაფლი და შაქარი. კარგად აურიეთ

შეინახეთ პროდუქტი მაცივარში. მიიღეთ 1 სუფრის კოვზი დღეში 3-ჯერ, ჭამამდე ნახევარი საათით ადრე.

Facebook კომენტარები