3 სამზარეულო ინგრედიენტი, რომელიც დაგეხმარებათ ფილტვების გასუფთავებაში!! რეცეპტი, რომელიც აქტუალურობას არ კარგავს..
დადასტურებული რეცეპტი!
ცნობილია, რომ მოწევა ავადმყოფობისა და დაავადებების გავრცელების მთავარი მიზეზია. ის იწვევს ფილტვების ქრონიკულ დაავადებებს, რომლებიც მოიცავს ემფიზემას და ბრონქიტს, გულის დაავადებებს, ორსულობასთან დაკავშირებულ პრობლემებს და სხვა სერიოზულ და დამღუპველ მდგომარეობებსაც კი.
სინამდვილეში, ყოველდღიურად 18 წლამდე 3200-ზე მეტი ადამიანი ეწევა პირველად სიგარეტს და მინიმუმ 2100 ახალგაზრდაა, რომლებიც რეგულარული მწეველია.
ადამიანების უმეტესობამ უკვე იცის ამ სახის მანკიერების საშიშროება, მაგრამ, სამწუხაროდ, ასეთი დამოკიდებულებისგან თავის დაღწევა ნამდვილად რთულია. თუ მრავალი წელია მწეველი ხართ, დიდი შანსია, რომ გაწუხებთ მუდმივი ხველა. ზოგიერთი მწეველი კი ხანგრძლივი მოწევის შემდეგ განიცდის ბრონქიტს. ამ დროს კი საუკეთესო და ერთადერთი გზა, რისი გაკეთებაც ნამდვილად შეგიძლიათ, არის მოწევისთვის თავის დანებება, თუმცა ადამიანების უმეტესობა არ ეთანხმება ამ იდეას, რადგან რაც უფრო მეტად ეწინააღმდეგებიან ნიკოტინის მიღებას, მით უფრო მეტად ხდებიან მასზე დამოკიდებულნი.
მაშ როგორ გავწმინდოთ ფილტვები?
ეს ელექსირი შეიცავს სამ ძირითად ინგრედიენტს, რომლებიც ნამდვილად კარგია თქვენი ფილტვებისთვის, რადგან მათ ნამდვილად შეუძლიათ მათი სრულფასოვნად გაწმენდა.
ჯანჯაფილი: ჯანჯაფილი მართლაც პოპულარულია, განსაკუთრებით სამზარეულოში, რადგან ის ჩვეულებრივ გამოიყენება კულინარიაში უმეტეს აზიურ და ინდურ კერძებში. გარდა ამისა, იგი ასევე გამოიყენებოდა მრავალი წლის განმავლობაში სამკურნალო მიზნებისთვის. მისი ჯანმრთელობის შესაძლო სარგებელი მოიცავს გულისრევის, მადის დაკარგვის და მოძრაობის, ავადმყოფობის და ტკივილის მკურნალობას.
კურკუმა: კურკუმა ან როგორც მეორენაირად მოიხსენიებენ ოქროს სანელებელი აღწერილია, როგორც მაღალი მცენარე, რომელიც ჩვეულებრივ იზრდება როგორც აზიაში, ასევე ცენტრალურ ამერიკაში ღია ყვითელი შეფერილობით.
ამ საოცარი საშუალებებით მომზადებული მსუბუქი ელექსირი:
ინგრედიენტები:
1 კილოგრამი ხახვი
1 პატარა და გახეხილი ჯანჯაფილის ფესვი
1 ლიტრი წყალი
400 გრამი უმი თაფლი
მომზადების მეთოდი: საკმარისია ქვაბი ცეცხლზე დადგათ და თაფლის დამატებამდე დაუმატოთ ლიტრი წყალი. დატოვე ნარევი ცოტა ხნით, სანამ წყალი ადუღდება.
შემდეგ დაამატეთ ხახვი და ჯანჯაფილის ფესვი. ნამდვილად გამოგადგებათ, თუ ხახვი და ჯანჯაფილის ფესვიც უკვე ნაჭრებად დაჭრილი იქნება.
ხოლო შემდეგ როდესაც ნარევი ადუღდება დაამატეთ კურკუმა, შეამცირეთ ცეცხლი.
შემდეგ ადუღეთ ნარევი, სანამ სითხე არ განახევრდება. ამის შემდეგ გაწურეთ ნარევი და შეინახეთ ქილაში, სანამ არ გაცივდება.
ბოლოს შესანახად შედგით მაცივარში. გამოიყენეთ ყოველდღიურად თავდაპირველად მცირედი დოზებით.