გააკეთეთ ჯანჯაფილი ამ უძველესი რეცეპტის მიხედვით, ქოლესტერინისა და სისხლში შაქრის დონის შესამცირებლად!
ეს უძველესი საშუალება დაგეხმარებათ ჯანმრთელობის უამრავი პრობლემის განკურნებაში!
ჯანჯაფილი მსოფლიოში ერთ-ერთი ყველაზე ჯანსაღი და პოპულარული სანელებელია. ტრადიციულად ის გამოიყენება როგორც ინდურ ასევე აზიურ სამზარეულოშიც.
მას აქვს გამოყენების ფართო სპექტრი და განსაკუთრებით ეფექტურია გაციების, გრიპის, ხველების, ართრიტისა და კუჭის დაავადებების დროს. გარდა ამისა, ჯანჯაფილი ხელს უწყობს ზურგისა და კუნთების ტკივილის შემსუბუქებას, ასევე მაღალი ქოლესტერინის და სისხლში შაქრის დონის შემცირებას.არაერთმა კვლევამ დაადასტურა, რომ ეს სანელებელი შეიძლება იყოს დიდი დახმარება დეგენერაციული ან რევმატოიდული ართრიტის და ქრონიკული ტკივილის დროს. გარდა ამისა ჯანჯაფილი ასევე ასტიმულირებს სისხლის მიმოქცევასაც, რაც ზოგადად ორგანიზმის სიჯანსაღის მთავარი ნაწილია.
აი, როგორ მოამზადოთ ეს ტრადიციული უძველესი ჯანჯაფილის საშუალება, რომელიც დაგეხმარებათ ჯანმრთელობის უამრავი პრობლემის განკურნებაში:
ინგრედიენტები:
- 200 გრ ჯანჯაფილი (გაფცქვნილი და წვრილად დაჭრილი)
- 50 მლ ლაიმის წვენი
- 1/2 ჭიქა წყალი
- 50 გრ ნატურალური თაფლი
- 450 მლ გაფილტრული წყალიმომზადების მეთოდი:
წყალი უნდა აადუღოთ და ჯანჯაფილი დაუმატოთ. შემდგომ მოხარშეთ დაბალ ცეცხლზე 5 წუთის განმავლობაში, დროის გასვლის შემდგომ გადმოდგით ცეცხლიდან და გააჩერეთ ისე 20 წუთის განმავლობაში. მოამზადეთ სიროფი ცალკე კონტეინერში. ნახევარი ჭიქა ჯანჯაფილის წყალს შეურიეთ ნახევარი ჭიქა წყალი და დაუმატეთ ლაიმის წვენი და თაფლიც.
მზადაა!