მშიერ კუჭზე ნივრის ჭამის 3 სარგებელი!

1887

მშიერ კუჭზე ნივრის ჭამის 3 სარგებელი

ცარიელ კუჭზე ნივრის ჭამა ააქტიურებს კუჭს და აუმჯობესებს მის მუშაობას.

ნიორი ბუნებრივი ანტიბიოტიკია, თუ მას საუზმემდე მიირთმევთ, ის მოქმედებს როგორც ბუნებრივი და ჯანსაღი ფილტრი თქვენი კუჭისთვის. ასევე:

– ხსნის ჰიპერტენზიას
– მკურნალობს კუჭის პრობლემებს, ტუბერკულიოზს, ამცირებს სისხლში ცუდი ქოლესტერინის დონეს, აძლიერებს იმუნურ სისტემას,

– ამცირებს არტერიულ წნევას და ეფექტურად ასუფთავებს სისხლს.
ნიორი ითვლება “სასწაულმოქმედ სამკურნალო საშუალებად”. ნივრის თვისებებზე ჩატარებული მრავალი გამოკვლევა აჩვენებს, რომ უზმოზე ჭამა მას ძლიერ ბუნებრივ ანტიბიოტიკად აქცევს.

ზოგიერთი ექსპერტის აზრით, ნიორში შემავალ ალიცინს აქვს ძლიერი ბაქტერიოსტატიკური მოქმედება, რაც ხელს უწყობს სხვადასხვა სახის სოკოვანი ინფექციების ეფექტურ მკურნალობას.

ცარიელ კუჭზე ნივრის ჭამის სარგებელი: ბუნებრივი ანტიბიოტიკი

საუზმის წინ ნივრის მცირე რაოდენობით მიღებამ შეიძლება შეამციროს ბაქტერიების და ტოქსინების არსებობა კუჭში. ის მუშაობს როგორც ძალიან ძლიერი ანტიოქსიდანტი და ანტიბიოტიკი, რაც მას ბუნებრივ და ჯანსაღ ფილტრად აქცევს თქვენი კუჭისთვის.

ასევე ეფექტურია შემდეგი დაავადებებისთვის:

– ხსნის ჰიპერტენზიის სიმპტომებს და ხელს უშლის გულის პრობლემებს;
– ეფექტურია კუჭის დაავადებების სამკურნალოდ – ასტიმულირებს სწორ მონელებას და კარგ მადას, ხელს უშლის კუჭში ჭარბ მჟავას;
– გამოიყენება ტუბერკულოზის სამკურნალოდ;
– ასევე ხელს უწყობს სისხლში ცუდი ქოლესტერინის დონის შემცირებას;
– აძლიერებს იმუნურ სისტემას, ზრდის ორგანიზმის უნარს ვირუსებთან ბრძოლაში;
– ამცირებს არტერიულ წნევას და აქვს ანთების საწინააღმდეგო თვისებები.

ამ და მრავალი სხვა თვისებების წყალობით ალტერნატიულ მედიცინაში ნიორი ერთ-ერთ ყველაზე ეფექტურ საკვებად ითვლება!

ამიტომაც გირჩევთ მის გამოყენებას, ის  ყველასათვის ხელმისაწვდომიცაა და ჯანსაღიც!!

Facebook კომენტარები