თავის ტკივილი სამუდამოდ წარსულში დარჩა, შეურიეთ ეს 3 ეფექტური ინგრედიენტი ერთმანეთს!
ბოლო კვლევების თანახმად, განვითარებულ ქვეყნებში მოსახლეობის 70%-ზე მეტს მუდმივი თავის ტკივილი აწუხებს. მის გასაყუჩებლად კი ყოველდღიურად ადამიანები ცდილობენ გამოიყენონ სხვადასხვა სახის სააფთიაქო გამაყუჩებელი საშუალებები, რომელთა ხშირი მიღებაც რაღა თქმა უნდა ჩვენივე ორგანიზმისთვის არაა სასარგებლო
ამ ყველაფრისგან თავის დასაღწევად კი ჩვენ გთავაზობთ უნიკალურ საშუალებას, რომელიც მყისიერად გიშველით.
საჭირო ინგრედიენტები:
- 500 გ თაფლი
- 10 კბილი ნიორი
- 10 გ შავი პილპილი
მომზადება კი უმარტივესია:
თავდაპირველადაიღეთ ნიორი და მოაცილეთ ქერქი, შემდეგ აიღეთ პატარა მინის ქილა მჭიდრო სახურავით და ყველა ინგრედიენტი მოათავსეთ მასში. დატოვეთ ნარევი 5 დღის განმავლობაში ბნელ, გრილ ადგილას.
ხოლო უკვე 5 დღის შემდეგ შეგიძლიათ მიიღოთ. ყოველ ჯერზე, როდესაც იგრძნობთ ტკივილს მიიღეთ 1 ს.კ. სწრაფად შეამჩნევთ, თუ როგორ იკლევს თავის ტკივილი.
გაუზიარეთ ეს სასარგებლო რეცეპტი თქვენს მეგობრებს და მოიშორეთ თავის ტკივილი უმოკლეს ხანში.
და ეს ყველაფერი როდია ხალხური მედიცინის რეცეპტებიდან მრავალგზის გამოცდილ მეთოდებსაც გაგიზიარებთ, სურვილისამებრ მოამზადეთ ის რომელიც უფრო გემარტივებათ! ეფექტი ერთი აქვთ
თაფლი და ნიგოზი:
აუცილებელია ხუთი ნიგოზის დაფქვა და საფუძვლიანად შერევა ერთი სუფრის კოვზ ნატურალურ ცაცხვის თაფლთან, დაამატეთ მწიკვი დაქუცმაცებული დარიჩინი და კოჭა, აურიეთ, ნარევი შედგით მაცივარში ერთი დღით. მიიღეთ სამკურნალო ნარევი დღეში სამჯერ ჭამამდე ნახევარი საათით ადრე, ერთი სუფრის კოვზი.
მე-2 მეთოდი: ხახვის წვენი და თაფლი
აუცილებელია ხახვის წვენის მესამედის გამოწურვა, და მასში ჭიქა ნატურალური თაფლის შერევა, სამკურნალო ნარევის გამოყენება თითო ჩაის კოვზი დღეში სამჯერ ჭამამდე ნახევარი საათით ადრე. სამკურნალო ნარევი არა მხოლოდ ეფექტურად გაასუფთავებს სისხლძარღვებს, არამედ გააძლიერებს იმუნურ სისტემასაც.
მე-3 მეთოდი: ნატურალური წვენები
ყოველდღე, ლანჩამდე და სადილამდე ნახევარი საათით ადრე დალიეთ ნახევარი ჭიქა ბროწეულის წვენი (მონაცვლეობით ვაშლის წვენით და სტაფილოს წვენით) – მაღაზიაში წვენის არჩევისას ყურადღება მიაქციეთ, რომ წვენი მაქსიმალურად ნატურალური იყოს. ან თავად მოამზადეთ ახლად გამოწურული წვენი.