ლეღვის ფოთლები! დაემშვიდობეთ დიაბეტს და დაბალ ტრიგლიცერიდებს!

3667
avia.ge

ლეღვის ფოთლები! დაემშვიდობეთ დიაბეტს და დაბალ ტრიგლიცერიდებს!

ლეღვი არის ხილი, რომლის ჭამა შესაძლებელია ახალი ან ხმელი ფორმით. ის მსოფლიოში ცნობილია თავისი ტკბილი გემოთი. თავად ხილი და მისი ფოთლები მდიდარია საკვები ნივთიერებებით და ვიტამინებით, რომლებიც ხელს უწყობს ჩვენი ჯანმრთელობის შენარჩუნებას.

ლეღვის ფოთლების მთავარ სარგებელს შორის არის ქოლესტერინისა და ტრიგლიცერიდების დონის რეგულირების უნარი და დიაბეტის კონტროლის უნარი. ისინი უზრუნველყოფენ უამრავ ბოჭკოს და ანელებს დაბერებას.

ლეღვის ფოთლებში შემავალი ნივთიერებები

ლეღვის ფოთლებს აქვთ რკინის, კალიუმის, კალციუმის, C ვიტამინის, ცილების და პოლიფენოლების შესანიშნავი კონცენტრაცია, რაც ხელს უწყობს დაბალი კალორიების რაოდენობას. ძალიან მარტივია ამით მუდმივად წონის შენარჩუნება.

ლეღვის სხვა უპირატესობები:

– არტერიული წნევის კონტროლი.

– სიმსუქნესთან ეფექტური ბრძოლა.

– ქოლესტერინის დონის შემცირება

– დიაბეტის პრევენცია

– ეს არის ბუნებრივი საფაღარათო საშუალება

– ხელს უშლის ანემიას

– ხელს უშლის კუნთების გადაგვარებას

ჩვენ წარმოგიდგენთ ბუნებრივი სამკურნალო საშუალებების სერიას, რომელიც საშუალებას მოგცემთ იზრუნოთ თქვენი ჯანმრთელობის თითქმის ყველა ასპექტზე, ბევრი ფულის დახარჯვის გარეშე.

  1. ლეღვის ფოთლების ჩაი დიაბეტის დროს

ქვაბში ჩაასხით ½ ლიტრი წყალი და ჩააგდეთ 3 ცალი ლეღვის ფოთოლი. შემოდგით  გაზქურაზე და ადუღეთ 15 წუთის განმავლობაში. გაწურეთ და დალიეთ 1 ჭიქა ყოველ დილით. 

2. ტრიგლიცერიდების დონის შემცირება

ლეღვის ფოთლების მოხმარება ხელს უწყობს ტრიგლიცერიდების დონის შემცირებას, ხოლო დიდ სარგებელს იძლევა გულის შეტევებისა და სიმსუქნის თავიდან ასაცილებლად

  1. აგარიდებთ ყაბზობას

ლეღვი არის ხილი, რომელიც მდიდარია ბოჭკოვანი ნივთიერებებით და დიდი სარგებელი მოაქვს წონის დაკლების მსურველთათვის. ის ხელს უწყობს წონის შემცირებას, აჩქარებს საჭმლის მომნელებელ სისტემას და არის ძლიერი ბუნებრივი საფაღარათო საშუალება, რომელსაც შეუძლია მნიშვნელოვნად ებრძოლოს ყაბზობას. ყოველდღიურად მიირთვით ერთი ან ორი ლეღვი და თქვენ გააკონტროლებთ საჭმლის მომნელებელ სისტემას.

 

Facebook კომენტარები
aviabiletebi online